To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Zakątek 21
Forum rodziców i przyjaciół dzieci z zespołem Downa. Porady, wsparcie, wymiana poglądów... Zespół Downa to nie koniec świata. Zajrzyj do nas - zobaczysz, że świat ma wesołe pomarańczowe barwy, a zupełnie blisko są ludzie gotowi Cię wesprzeć.

Kwestie najważniejsze - Zakątek 21 nasze oczekiwania i rozczarowania

groszek - 2024-07-21, 21:50

Przez ostatnie 8 godziny byli na forum: gr0szek, groszek, magda, angelika kuspa, aniak, babciajanina, szałwia

No to lanie dostają dzisiaj:
gr0szek :nlanie: :nlanie:
Maria74 :nlanie: :nlanie: :

Maria74 - 2024-07-22, 07:57

Dzień dobry :-)
groszek - 2024-07-22, 20:22

Dobry wieczór :*
Przez ostatnie 8 godziny byli na forum: groszek, magda, aniak, babciajanina, Bataga, franuś, Kasia1977, Maria74
Madzia i Andzia z przykrością :nlanie: :nlanie:
Kasia i franuś :nlanie: :nlanie:

Iga - 2024-07-22, 20:27

Teraz takie baty się dostaje? Materdyja.

Edit: Batadze się należy.

groszek - 2024-07-22, 20:31

Właśnie szukam czy coś napisała , ale tylko Maria zrobiła wlaściwe postępy :tak:
Bataga z przykrością :nlanie: :nlanie: :nlanie: :nlanie: bo jak przeczytałaś jak traktuje się teraz tych co nie piszą i nic z tego sobie nie robisz :czytaj: :czytaj: :czytaj:
Ciekawe kiedy się zmęczę... :okular:

groszek - 2024-07-25, 10:42

Jeszcze dziś dam radę ;-)
Przez ostatnie 8 godziny byli na forum: groszek, angelika kuspa, aniak, babciajanina, Bataga, Iga, Joanna, Maria74
Agata to chyba chce
:ban: :ban: :ban: za recydywę :nniewiem: :nzastanawianie: :nzastanawianie: :nzastanawianie: :nzastanawianie:

groszek - 2024-08-05, 18:00

Dacie wiarę kropeczka nas odwiedziła i ani słowa. No ja nie kumam :nie:
baronek - 2024-08-06, 06:13

Wiesz Ania, czasem człowiek wchodzi tu, poczyta i nie ma siły nic pisać. Pustka w środku, niechęć do wywnętrzania.
groszek - 2024-08-06, 08:34

Na szczęście Zegar tyka i jak to Gr0szek obliczył zostaje 14 lat a może już 13 kiedy forum się przepełni i nikt już nic pisać nie będzie mógł, nawet gdyby chciał...
:arrow: koniec działania forum 19 stycznia 2038

Iga - 2024-08-06, 12:22

Wydaje mi się, że nie ma co tęsknić za dawną świetnością Forum. Zresztą wydarzyły się wówczas pewne mechanizmy, które spowodowały taki stan rzeczy. Należy dociąć to co było i zaakceptować teraźniejszość.
Starajmy się abyśmy my, stąd nie odeszli i znajdowali czas na wspólne spotkania. Przyjdzie ktoś nowy, to przyjdzie, jak nie to nie.

aniak - 2024-08-06, 12:26

baronek napisał/a:
Wiesz Ania, czasem człowiek wchodzi tu, poczyta i nie ma siły nic pisać. Pustka w środku, niechęć do wywnętrzania.

Dokładnie.... Ja czasem tak mam.

groszek napisał/a:
Na szczęście Zegar tyka i jak to Gr0szek obliczył zostaje 14 lat a może już 13 kiedy forum się przepełni i nikt już nic pisać nie będzie mógł, nawet gdyby chciał...
:arrow: koniec działania forum 19 stycznia 2038

To założymy nowe :lol:

Iga napisał/a:
Wydaje mi się, że nie ma co tęsknić za dawną świetnością Forum. Zresztą wydarzyły się wówczas pewne mechanizmy, które spowodowały taki stan rzeczy. Należy dociąć to co było i zaakceptować teraźniejszość.
Starajmy się abyśmy my, stąd nie odeszli i znajdowali czas na wspólne spotkania. Przyjdzie ktoś nowy, to przyjdzie, jak nie to nie.

W pełni się zgadzam. I tylko żałuję, że nie mogę z Wami wyjeżdżać.

groszek - 2024-08-07, 07:40

Nikt już nowych forów nie zakłada. Jest Facebook .
Dlatego też nie ma odpowiednich oprogramowań bo nie ma takiej potrzeby?
Jak źle myślę- popraw mnie Gr0szku.