Pomogła: 6 razy Wiek: 43 Dołączyła: 28 Maj 2011 Posty: 4143 Skąd: tychy
Wysłany: 2012-07-05, 20:16
Tak, bo miło jak czytelnik napisze coś, pochwali, albo koleżanka na przypadkowo spotkana zaskoczy nas stwierdzeniem, że regularnie czyta, miłe to bardzo.
_________________ mama Wojtusia (*)ur. zm. 09.12.2007, Jasia 21.11.2008, Alusi z zd 28.04.2011
Alusia-malusia Blog Alusi
Alicja złotousty Założycielka forum i stowarzysznia Zakątek 21
magdowka, szkoda wielka, że zaprzestałaś umieszczać wpisy na stronie.
Takie własnie lubię, mało czytania dużo oglądania...
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
PS Strona ciągle się rozwija, a ja cały czas się uczę, ale mam nadzieję, że mimo pewnych niedociągnięć, spodoba się Wam :)
Wszelkie uwagi techniczne, przeczytam chętnie na prv :)
_________________ Karolinka kruszynka, czyli szczęśliwa żona szczęśliwego męża Wiktora-traktora (30). Szczęśliwa mama szczęśliwego Antka-trabantka (08.11.09) i szczęśliwego Staszka-fistaszka (02.02.12) z zD.
Wysłany: 2012-07-17, 09:37
Dziękujemy! :)
_________________ Karolinka kruszynka, czyli szczęśliwa żona szczęśliwego męża Wiktora-traktora (30). Szczęśliwa mama szczęśliwego Antka-trabantka (08.11.09) i szczęśliwego Staszka-fistaszka (02.02.12) z zD.
Wena ważna sprawa w prowadzeniu strony (bloga), życzę aby nie opuszczała
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
I ja postanowiłam coś wypocić szkoda że dopiero teraz znalazłam wasze rady . Teraz kombinuję jak by tu podzielić ten blog na podstrony :) http://zespolowypiotrus.blogspot.com/
_________________ Monika mama Piotrusia z ZD (ur. 10.02.2007)
Piotrusiowi blog
Otóż w statystykach widzę, że mam bardzo dużo wyświetleń z erotycznej witryny odsyłającej
Jest jakaś możliwość zablokowania takiej witryny, adresu URL, albo coś takiego?
Nie chcę, żeby z takiej strony ktoś wchodził na mój blog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum