Odnośnie profesora Marka Niedzieli czy mail mniedzie(małpa)ump.edu.pl jest nadal aktualny, bo planuje dziś pisać maila do Pana doktora? Pisał ktoś może ostatnio i dostał odpowiedź?
@Szałwia: Dostałaś w końcu odpowiedź na swoją wiadomość do Pana profesora?
1. prof. Aldona Siwińska - kardiolog dziecięcy, specjalista diagnostyki USG (wielu poznańskich kardiologów u nie się uczyło) - złoty człowiek, bdb specjalista, ma podejście do dzieci.
Jest kierownikiem katedry kardiologii i nefrologii na Szpitalnej, przyjmuje w Cordisie na Al. Niepodległości.
Przyjmuje na Szpitalnej, w gabinecie na Słowackiego 12 i na Grunwaldzkiej.
Grunwaldzka Słowackiego 12
3. prof. Marek Napiontek - ortopeda. Bardzo dobry specjalista, pracuje w szpitalu na 28 Czerwca 1956, ale niestety prywatnie od niedawna się bardzo ceni - wizyta kosztuje 300zł. Niejedno dziecko postawił na nogi, specjalista wybitny od stóp końsko-szpotawych.
Wysłany: 2015-02-09, 13:17 Re: Ranking lekarzy - Poznań i okolice
gregona napisał/a:
Doświadczenie ostatnich miesięcy czyli od momentu urodzin Antośka utwierdza mnie w przekonaniu, że należy zrobić ranking lekarzy tych do których warto iść jak i których omijać szerokim łukiem. Wiadomo, że ocena może być bardzo subiektywna, bo lekarz też człowiek i raz może mieć lepszy raz gorszy nastrój. Ale jeśli jego niekompetencja jest rażąca to nie sądzę by miało to się zmienić nawet gdyby wygrał w lotto ;] Czasem cieszę się, że Antek nie słyszy bo te głupoty którymi niektórzy mnie uraczyli mogłyby wpłynąć negatywnie na jego psychikę ;] (Nie)stety trafiliśmy do wspaniałego człowiek i syn jednak zacznie słyszeń dzięki aparatom słuchowym, więc dobrze by było wiedzieć gdzie możemy posłuchać czego konstruktywnego dla odmiany po "ma Pani dałna to czego Pani się spodziewała".
Moja propozycja jest taka.
Piszemy (w tym wątku) specjalizację, imię i nazwisko lekarza, lokalizację jego praktyki oraz ocenę. Zbierzemy to w całość i zyskamy kompendium wiedzy dla wszystkich zainteresowanych. Co o tym myślicie?
kabatka admin Założyciel forum i Stowarzyszenia "Zakątek 21"
Pomogła: 1 raz Wiek: 47 Dołączyła: 28 Wrz 2006 Posty: 14639 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-02-09, 20:09
Seba przede wszystkim zapoznaj się z regulaminem forum. Tego typu linki można polecać po napisaniu określonej liczby postów na Zakątku. W innym przypadku podejrzewamy reklamę. Nie przedstawiłeś się też...
Cześć
Czy możecie polecić mi dobrego pediatre? Chodziliśmy do dr Szymanek w Judym, ale jest w ciąży. Mieszkamy na os. Chrobrego, ale możemy dojeżdżać. Będę wdzięczna za radę.
Dzień dobry.
Potrzebuję namiar do ortopedy, rehabilitanta . Syn ma płaskostopie i koślawe kolana. Ćwiczyć nie chce. Myślałam o wkładkach . U nas nikt nie jest w stanie pomoc. Czy macie kogoś godnego polecenia?
Pozdrawiam
_________________ Monika mama Wiktorka z zD ( 02.01.2011)
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17779 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-06-02, 16:16
Ja miałam w marcu jechać z Maksem zrobić wkładki do wszystkich butów, do Łodzi. Koleżanka robi tam wkładki od dawna dla swojej córki , koleżanki z klasy Maksa. Ale z wiadomych powodów nie pojechałam
Podologika, Pabianice
Podobno łatwiej dodzwonić sie do pani Magdy, bo pan Paweł robi wkładki, mam ewentualnie telefon, jeśli będziesz chciała.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum