_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Wiek: 66 Dołączyła: 05 Lis 2006 Posty: 894 Skąd: Jeden Świat ;)
Wysłany: 2013-03-20, 16:22
Dziękuję za informację Okazuje się, że nie czytam lokalnej prasy
Mój link z poprzedniego postu to rozwinięcie zdarzenia, umieszczonego na stronie WDSD - nie wiem,dlaczego nie zadziałał
_________________ Grażyna i: Adam 21.11.85, Aga 07.11.94, Zosia-Ola 01.10.96, Magosia z zD 16.05.98!!!
Wiek: 66 Dołączyła: 05 Lis 2006 Posty: 894 Skąd: Jeden Świat ;)
Wysłany: 2013-03-22, 01:46
Mimo paskudnych warunków Marzanna Stereotypów została oficjalnie spalona!
Niestety, dopiero w ostatnich 3 minutach informacji. Niestety - no bo ja n czasu mam mało a chciałam to przed snem zobaczyć.
W materiale o Hodyszewie widać przez moment Małgosię, która jest uczestniczką tej zielonej międzynarodowej szkoły. Gosia - to plecy w kolorowe gwiazdki z jasnym ogonkiem z włosów. Zajęta chyba lepieniem z gliny.
ps
w taką pogodę zdecydować się na leśne palenie marzanny - uffff, no ale tradycji stać się musiało zadość
_________________ Grażyna i: Adam 21.11.85, Aga 07.11.94, Zosia-Ola 01.10.96, Magosia z zD 16.05.98!!!
Witam. Jestem z Białegostoku. 19 maja urodziła się nam córeczka z ZD. Dopiro wypisano nas do domu ze szpitala, gdzie spedzilismy ponad 3 tygodnie z powodu problemów z serduszkiem, niedomkniętego Botala i niewydolności oddechowej. Czy możecie mi podpowiedzieć, gdzie w naszym mieście są jakieś grupy wsparcia dla rodziców dzieci z ZD i co robic, gdzie się udac, żeby jak najszybciej zacząć pracować z dzieckiem. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum