Właśnie wróciłam z wyborów .Mój Michał [20 lat ZD ]poszedł dumnie ,,,ze pierwszy raz będzie głosował ...A tu ZOOONK...jest na liście tyle,ze...wykreślony
Bardzo się wkurzylam ,zadzwoniłam do gminy żeby zapytać na jakiej podstawie Mój Syn został wykluczony a ładna pani przez telefon mi nówi ,ze przeprasza i tyle... no i niech przyjdzie to go dopiszą ....
Co sądzicie ,co mam ...w tej chwili zrobić /Tu już nie chodzi o wybory ale o Dyskryminację .
Jestem tak wkurzona ,że jestem zdolna narobić bigosu, że wszystkim się odechce wyborów
Nie jest ubezwłasnowolniony ani skazany prawomocnym wyrokiem...
W miarę chcemy żeby czuł się jak każdy tzw. normalny ...
Pewnie dlatego nie robiłam nic z ubezwłasnowolnieniem [tylko ja mam jego dokumenty]..
On sam czuje się odpowiedziany i rozumie wszystko mimo swych ograniczeń...
Nie byłoby mi tak przykro gdyby jemu było wszystko jedno ...
Tak jak mówisz niby robi się tyle dla ON ale przychodzi co do czego -to jest NIKT z kim można się liczyć...
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17535 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-10-21, 20:07
Ola1968 napisał/a:
Dziękuję
Iść na te dopisane' wybory'?
A masz taką możliwość, że Twój syn zagłosuje jeszcze dziś?
albo w drugiej turze , jeśli u Was będzie...
To co robimy , robimy nie tylko dla naszego dziecka, ale też dla innych...
Jesli ON pominięto bezprawnie to piszemy do rzecznika, nie żeby komuś dopiec, ale żeby na drugi raz coś takiego się nie zdarzyło innej ON.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Właśnie Mój Syn wrócił z wyborów [Szczęście wymalowane na Buzi]
Na komisji jak wszedł -bezcenne -na powitanie uścisk dłoni przewodniczącego - z przeprosinami No a póżniej oddał głos Swój
Dobre było jak byli zdziwieni ,ze normalnie się 'wziął i podpisał'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum