Tylko raz czyli jak się dostało 8lat temu to już nie...... ???
Tak się składa, że my musimy miec 2 auta bo ja wożę Marcinka a mąż musi do pracy i teraz nasz najstarszy samochód (17 lat) już się sypie....
_________________ Mama Marcinka ur. 29.10.2006r z ZD
Kasi 22lata, Madzi 21lat,Kamila 16lat
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Sie 2008 Posty: 1416 Skąd: pomorskie
Wysłany: 2015-12-11, 19:13
50% wkładu własnego do "nowego" auta to dla mnie kwota nie osiągalna
P.S. czy ktoś może się orientuje ile kosztuje najtańszy nowy samochód?? ?? Pytam z czystej ciekawości ile musiałabym mieć w portfelu
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Sie 2008 Posty: 1416 Skąd: pomorskie
Wysłany: 2015-12-13, 18:18
Dzięki Iga, auto marzenie. Ale dla mnie 15 tyś to kwota nie osiągalna
Żeby tak na raty można było wkład własny rozłożyć...........
Moje zdanie jest takie, kolejny program pfron-u dla bogatych
Program ma ułatwić transport osób z najcięższymi niepełnosprawnościami.
Udzielimy pomocy finansowej przy zakupie nowego lub używanego samochodu. Chodzi tu o samochody osobowe dostosowane do potrzeb kierowcy lub pasażera ze znacznym stopniem niepełnosprawności, który porusza się na wózku inwalidzkim. Pojazd musi umożliwiać zajęcie miejsca kierowcy lub pasażera bez konieczności przesiadania się z wózka inwalidzkiego. Program kierujemy do osób z niepełnosprawnością uniemożliwiającą poruszanie się bez użycia wózka inwalidzkiego, które nie są w stanie samodzielnie przesiąść się z wózka inwalidzkiego na siedzenie samochodu.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum