A ja się zastanawiałam, czy nie wysłać Julka z Radkiem do Zaździerza na jeden tydzień ferii zimowych Nie wyślę. Nie zrobię im tego.
A wy nie mieliście jeszcze do wykorzystania jakiegoś zaległego pobytu, który był odwołany w covidzie ???
Nie. Ale rzeczywiście na któreś ferie zimowe zarezerwowałam tygodniowy pobyt Julkowi, ostatecznie jednak zrezygnowałam. Wtedy żadnej zaliczki jeszcze nie musiałam wpłacać.
_________________ Marta - mama Krzysia (ur. 8 lipca 2008) i Julka z zD (ur. 27 października 2010)
Dzięki Aniu za tak obszerną relację zniechęcającą do wyjazdu tam. Już też nie tęsknie . Ada też lubiła ten basen z ciepłą wodą, myślę że do 25st wcale by nie weszła .
Jaka jest cena turnusu?
Rachunki pewnie 50% wyższe niż kilka miesięcy temu. Utrzymanie basenu dziennie to kilka stówek. A takiego to tym bardziej. Więc ośrodek obniża koszty nie prowadząc rehabilitacji. Pewnie turnus teraz będzie kosztował 10 tyś. To może się będzie opłacać. Ale czasy nastały.
Pomogła: 13 razy Wiek: 59 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 15543 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-10-01, 09:37
Ten turnus jest poza sezonem więc chyba 6 tyś.
Piec szwankuje od dawna i wszyscy przyjeżdżają tu na basen, ale wlaściciel ma to gdzieś, a reszta...
Wcale nie chcę Was zniechecać do przyjazdu, chociaż ja raczej za takie pieniądze to wybiorę inne miejsce.
Zajęcia z pedagogiem i pisanie po śladzie - ślaczków????
Wiem , bo proszę o zdjęcia z zajęć. Nikt nie posługuje się AAC ani mówikiem, terapeuci na najniższej pensji jak mogą biorą zwolnienie. A nie bardzo ma kto ich zastąpić.
Ale to nie tak, że ludzie nie będą przyjeżdżać . Stale ktoś dzwoni i mimo że są wolne pokoje to z powodu małej liczby terapeutów nie da się ich przyjąć.
_________________ Dzieci ponadPółwiecznego groszka
Marysia 35
Maciek i Kasia po 33
Marcin 30
Małgosia 28
Mateusz 24,
Maksymilian 17lat (17.06.2005)
Czy ktoś w tym roku wybiera się może na turnus ??? Dostałyśmy dofinansowanie i nie wiem co wybrać . Trochę kusi mnie ten turnus w Dębach Pakiet ruchowy w cenie 4700 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum