Ponieważ nie wszyscy użytkownicy wiedzą "jak wyszukać" np. za co otrzymali ostrzeżenia - zdecydowałem się na przygotowanie krótkiej instrukcji w tym temacie. Oczywiście - temat "jak wyszukać" będzie się rozwijał w miarę zapotrzebowania (wynikającego z zadawanych pytań).
_________________ Tomek - ojciec M z zD (już 17 lat), M (24 lata), M (26 lat), M (30 lat), M+K (33 lata), M (35 lat)
Na samym dole strony Forum Zakątek 21 znajduje się słabo widoczny link "Ostrzeżenia użytkowników"...
Należy kliknąć na ten link - wtedy zostaje wyświetlona strona z listą użytkowników, którym kiedykolwiek udzielono ostrzeżenia.
Ponieważ liczba "niesfornych" użytkowników forum jest dość długa (9 podstron) można posłużyć się rozmaitymi sposobami sortowania listy, albo przeglądać ją strona po stronie. Kiedy odnajdziemy już właściwy nick użytkownika - klikamy link "zobacz szczegółowo". Wyświetlana jest nowa strona obejmująca ostrzeżenia udzielone konkretnemu użytkownikowi. Można się z niej zorientować: kto, kiedy i za co ostrzegł.
_________________ Tomek - ojciec M z zD (już 17 lat), M (24 lata), M (26 lat), M (30 lat), M+K (33 lata), M (35 lat)
Nie będę zakładać nowego wątku - wcisnę się tu z pytaniem- od pewnego czasu intryguje mnie jedna rzecz - i zapomniałam administatorow na żywo zapytać
Dlaczego na głównej stronie forum w linijce „przez ostatnie 8 godzin na forum byli” nie pojawia się nigdy Iga ???? Co ona tak tu incognito …
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Pomogła: 13 razy Wiek: 59 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 15543 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-04-20, 08:59
U mnie się pojawia, ale pisana kursywą. Są osoby które w profilu zalożonym mają opcję że ich obecność jest widzialna dla wszystkich albo są ukryci i widzi ich tylko admin.
Jak sprawdzisz swój profil to zobaczysz:
Preferencje
Pokazuj mój Adres Email: Tak Nie
Ukryj moją obecność na forum: Tak Nie
Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałaś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości Tak Nie
Otwórz popup o zgłoszonych postach: Tak Nie
Powiadom na e-mail o zgłoszonych postach: Tak Nie
Powiadom o Prywatnej Wiadomości: Tak Nie
Otwórz okno przy nadejściu Wiadomości:
Niektóre szablony mogą otwierać nowe okno aby poinformować o nadejściu nowej Prywatnej Wiadomości Tak Nie
Włącz prywatne wiadomości:
Jeżeli wyłączysz, nie będziesz dostawać prywatnych wiadomości Tak Nie
_________________ Dzieci ponadPółwiecznego groszka
Marysia 35
Maciek i Kasia po 33
Marcin 30
Małgosia 28
Mateusz 24,
Maksymilian 17lat (17.06.2005)
Edit: Chciałam powiedzieć, że to chyba z automatu było tak zrobione, bo ja mam tylko jedno "Nie" za kliknięte, żeby mi maile nie przychodziły jak ktoś w temacie napisze. Reszta jestem na "Tak"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum