A czy można liczyć, ze treść wystąpienia Gr0szka będzie udostępniona na Zakątku? Bardzo zachęciła mnie poprzednia prelekcja o szczęściu, bo miała wg mnie podejście filozoficzne do problemu.
_________________ Maria, mama Krzysia z zD ur. 19.11.2013 r.
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17948 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-03-04, 09:07
Tomek ma to napisane i wydrukowane, więc nie będzie problemu żeby to gdzieś powiesić na serwerze. Tylko kwestia czasu. Teraz jeździ do pracy kilka dni, więc dopiero w weekend
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17948 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-10-10, 08:00
Mario chodzi o to żeby się spotkać. Jeśli maż da radę sam, przybądź.
Tak pójdę, choć jeszcze się nie zapisałam. Konferencja w naszej szkole, tym bardziej będzie fajnie tam się zobaczyć
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Ja miałam jechać myc groby. Jeszcze pomyślę, bo bardzo bym chciała się z Wami spotkać. Choć strasznie długie te konferencje, ja po 2 godzinach zasypiam . A może po konferencji do Was dołączę i na godzinkę pójdziemy na kawkę?
_________________ Maria, mama Krzysia z zD ur. 19.11.2013 r.
Zapisałam się na konferencję. Mario, wpadnij na przerwę na lunch. Możemy umówić się na kawę (nie muszę jeść) np. u Kuncera? Po konferencji to będę śmigać szybko do domu. W niedzielę Julek ma urodziny i garstkę gości, ale trzeba będzie ogarnąć temat jeszcze w sobotę.
_________________ Marta - mama Krzysia (ur. 8 lipca 2008) i Julka z zD (ur. 27 października 2010)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum