Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 18090 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-07-25, 11:49
No to dupa blada
Zadzwoniłam do Amicusa, bo tylko tam jest osobą, która zajmuje się zmianami w tablicach i tworzeniem słowników w programie mówik, a oni mi o Cemicusie, gdzie tego nie ma.
Ale okazuje się że tylko Cemikus ma rehabilitację dla osób powyżej 18 Roku życia , a te dwa pozostałe są dla dzieci do 18 Roku życia. No to by było na tyle jeśli chodzi o AAC w Fundacji Zdążyć z Pomocą. I tak żeby było śmieszniej to ja myślałam, że jak dziś SMS to są terminy w wakacje, a tam już tylko początek grudnia ale bym się zapisała gdyby mieli porządny turnus z Mówikiem.
Czyli ja zawaliłam bo mogłam chodzić wcześniej do Amicusa. Kasiu1977 Twój jest jeszcze mały a oni też pracują w Couh drop, więc Ty możesz się na kiedyś zapisać.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Cześć, jak to teraz jest dawno nie brałam faktury za wizyty u lekarza, juto jadę i czytam że faktura ma być wystawiona na Imię i nazwisko oraz numer fundacyjny Tak? Kiedyś brałam na adres fundacji z dopiskiem danych podopiecznego
Kasiu1977 Twój jest jeszcze mały a oni też pracują w Couh drop, więc Ty możesz się na kiedyś zapisać.
Cześć Aniu, dziękuję że o nas pamiętasz:) Niestety, u nas znowu dzieją się straszne rzeczy, wszystko praktycznie poszło na bok. Opiszę we właściwym wątku (małopłytkowość:(), korzystałam z wpisów Zakątkowych, to zostawię coś od siebie.
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 18090 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-09-19, 19:12 POmoc Powodzianom
Fundacja Zdążyć z Pomocą skierowała apel
Drodzy Rodzice i Podopieczni,
jeżeli dotknęły Was skutki powodzi skontaktuj się z nami:powodz@dzieciom.pl
Jesteśmy tu, aby Wam pomóc i ułatwić uzyskanie wsparcia.
Jeżeli chcecie pomóc Podopiecznym i ich rodzinom poszkodowanym w wyniku powodzi, napiszcie na adres wspieramy@dzieciom.pl i dołączcie podanie o przeksięgowanie wybranej kwoty z Waszego subkonta
na subkonto 10206 POMOC POWODZIANOM 2024.
Wierzymy, że wspólnymi siłami przezwyciężymy te trudności.
Napisałam w imieniu Maksa podanie
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum