Ze schroniska to jak cię mogę, ale od parkingu to niczym nasza wyprawa do Doliny Pięciu Stawów polskich, młody do dzisiaj te wycieczkę wspomina i jak gdzieś idziemy to pyta się ale nie tak długo jak pięć stawów.
Ja planów wakacyjnych to jeszcze nie mam więc mi obojętne, ale zdecydowanie do Zakopanego
_________________ Asia mama Mai 23.09.2006 i chłopaków
U nas morze odpada na rodzinny wypad. Krzysiek nie lubi. A chciałam początek lipca spędzić we czwórkę. Trudno Krzyśka zachęcać w tym jego nastoletnim czasie na wspólne razem. Na hasło Tatry nie stawia oporu.
Tak że ja jestem na nie.
_________________ Marta - mama Krzysia (ur. 8 lipca 2008) i Julka z zD (ur. 27 października 2010)
Wiek: 49 Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 1190 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2024-10-02, 15:51
A może w przyszłym roku Tatry od słowackiej strony? Tym razem tak zaplanujemy wakacje żeby pojechać z Wami, bo strasznie brakowalo mi tego wspólnego wakacyjnego chodzenia po górach.
_________________ Agata mama Juli z zD (ur. 20.04.2007) i Łukasza (ur. 25.10.2011)
Foteczki Juli Sukcesy Juli
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17589 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-10-06, 09:13
Będziemy się licytować kto lepszy , kto szybszy, kto był dalej?
Zresztą każda może zaproponować miejsce na pobyt kilku dniowy a potem możemy pojechać " pod Giewont" na dalsze kilka dni. Tym bardziej że że Słowackiej strony wejście na Rysy jest łatwiejsze.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum