Ciekawe czy doczekam się jakiejkolwiek odpowiedzi .
Bo ostatnio jak wysmoliłam długą wiadomość z argumentami na librusie - do przewodniczącej rady rodziców i nauczycielki rozliczającej kasę - w sprawie zakupu szczoteczek jednorazowych do fluoryzacji , po 60 groszy za sztukę, czyli na rok po 2,40 zl dla dziecka , to do dziś żadnej odpowiedzi się nie doczekałam i ostatecznie sprawę olałam ( ale nie zapomniałam )
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
No właśnie nie dowiedziałam że czy za dużo, bo odpowiedzi nie dostałam. I to mnie wkurza,bo przecież mogły odmówic, a 3 zdania napisać to ciężko … Poprzedniego roku higienistka miała , a w tym nie…
No pewnie, że od podstaw ciężko. W Gnieźnie jest jeszce drugi sosw , moznaby współpracować. No ale postawa, to chęci … zobaczymy
Jeszcze nie przeczytała
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Jest światełko w tunelu …
„… Pomysł jest do rozpatrzenia, juz kiedys były takie plany ale nie jest to takie proste do zorganizowania i wdrożenia. Dziękuję za sugestie, na pewno pomyślimy nad tym pomysłem….”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum