Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 04 Sty 2007 Posty: 522 Skąd: Radom
Wysłany: 2007-06-27, 08:19 Rower
Nie mam zielonego pojęcia gdzie umieścic ten post, wrrrrrr
Mam do Was ogromną prośbe - poszukuję nosków montowanych na pedałach - chłopcy mają wiotkie stawy i duzy problem z utrzymaniem stóp na pedałkach. U nas w mieście dostepne sa tylko noski do duzych rowerów. jesli wiecie gdzie mogłabym takie cudo kupić (najlepeij ze stabilizacją stopy równiez w kostce) to byłabym ogromnie wdzięczna:)
P.S A tak na serio to oni chyba nigdy nie opanują jazdy na rowerze:((((((((
_________________ Aga, potrójnie szczęśliwa mama:)
http://kacperek.starzomski.net/
Potworki trzy, czyli Kacper (12), Bartosz (9) i Kubutto (7)
kabatka admin Założyciel forum i Stowarzyszenia "Zakątek 21"
Pomogła: 1 raz Wiek: 47 Dołączyła: 28 Wrz 2006 Posty: 14639 Skąd: Warszawa
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17382 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-31, 10:19
Najdroższy jest trójkołowy 1200zl, tradycyjne z dokręcanymi kółkami w cenie 300zł. Chciałam ubiegać się o pomoc w sfinansowaniu trójkołowca w powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Maksymilian 19 (17.06.2005)
Alicja złotousty Założycielka forum i stowarzysznia Zakątek 21
Nad trójkołowym rowerkiem zastanawiam się od kilku lat i chyba nadeszła pora,aby postarać sie o dofinansowanie z PFRONu.U nas pod koniec roku zawsze zostają fundusze więc jest duża szansa..
Jaga niestety nie chce jeżdzić na zwykłym rowerze
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17382 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-31, 11:19
Jak chodziłam do liceum, to na rowerze trókołowym przyjeżdżał chłopak po chorobie Heinego-Medina. Bardzo dobrze sobie radził a potem koledzy przenosili go do klasy.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Wysłany: 2007-07-31, 21:35
groszek napisał/a:
Najdroższy jest trójkołowy 1200zl, tradycyjne z dokręcanymi kółkami w cenie 300zł. Chciałam ubiegać się o pomoc w sfinansowaniu trójkołowca w powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie, ale jeszcze mi nie odpowiedzieli.
Nam Misiarz odpowiedział, że na typowy rower z dokręcanymi kołami bocznymi wyposazony w stabilizatory mamy szykować 1670 zł....
Wysłany: 2007-08-01, 14:15
Na wszelki wypadek napisałam do nich jeszcze jednego maila. Bo może maja tez zwykłe rowerki, nie takie typowe rehabilitacyjne. nam zalezy na napedzie typu "ostre koło". A taki rowerek cięzko kupić. Mamy taki jeden na którym jeździ Kubus ale on jest za malutki dla Kacperka i Bartoszka - ma koła 10calowe:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum