Pomogła: 1 raz Wiek: 47 Dołączyła: 30 Sie 2008 Posty: 3629 Skąd: Tychy
Wysłany: 2011-10-27, 12:37
A możecie podesłac linki do Waszych blogów Zgapiac nie chcę, ale pooglądać rozkład, reklamy co tam jest umieszczone poza Waszymi zdjęciami i tekstem, bo widzę, że na niektórych blogach jest masę reklam. (pewnie się z tego utrzymują, ale co za duzo to nie zdrowo)
A taka prośba czy są jakieś opłaty.
_________________ Beata mama Zuzi z ZD (27.08.2008), Bartusia (27.04.2004),Mateuszka (23.02.2011)
foteczki Zuzi Zakątek Zuzanki
Faktycznie wstępniak, ale mnie bardzo zaciekawił ten blog. Masz smykałkę. Czekam na więcej :)
_________________ Basia - mama Patryka z zD (06.07.2010) i Kacpra (17.07.2015).
---------------------------
"W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, ale o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Pomogła: 35 razy Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 8813
Wysłany: 2011-10-27, 20:03
Ciągnij Grażka, ciągnij Całkiem zgrabnie idzie.
_________________ BaHa mama Antka
My mamy swój zakątek na onet.pl Troszkę ostatnio zaniedbany , ale się poprawię.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 15 Cze 2007 Posty: 6849 Skąd: z Lipówki
Wysłany: 2011-10-27, 21:05
Tak tylko bardziej mi się podobają takie, w których można tworzyć podstrony, galerie. Jakoś tak wszystko bardziej czytelne jest. Widziałam takie w wordpress. Tylko jak chciałam doczytać coś więcej to wszystko po angielsku .
Znając mój słomiany zapał ciekawe co będzie dalej .
_________________ mama Anety z zD(34l)
Zakątek Anety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum