Grażynko pięknie!
Bardzo mi się podoba, też mnie natchnęłaś na tworzenie, muszę gdzieś poszukac.
Gratuluje, fajne zdjęcie na głównej stronie.
Czekam na więcej do poczytania i pooglądania
_________________ Ewa, mama Mikołaja (19.02.2006) i słodkiego Dawidka z ZD (06.03.2010)
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 15 Cze 2007 Posty: 6849 Skąd: z Lipówki
Wysłany: 2011-10-28, 13:00
Dzięki dziewczyny za dobre słowo , tak teraz tylko nie zrezygnować . I rozkminiać dalej na czym rzecz polega. W moim przypadku to metoda prób i błędów. Rzeczywiście bardzo pracochłonne.
My wszystkie z Zakątka, stad pewnie takie skojarzenia przyszły do głowy . Takie "skrzywienie" sekciarskie . Choć mi słowo zakątek Anety kojarzy się jeszcze z jednym miejscem. Mamy na strychu miejsce na pokój Anety. Niestety to tylko miejsce a prace się nie posuwają. I to miejsce(służące teraz za graciarnie) nazywamy w domu "zakątkiem Anety". Moje największe marzenie teraz to w końcu zrobić jej ten pokój .
A z tymi komentarzami to nie mam pojęcia, jak to jest, że jedni mogą a inni nie .
_________________ mama Anety z zD(34l)
Zakątek Anety
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 30 Sie 2008 Posty: 3629 Skąd: Tychy
Wysłany: 2011-10-28, 14:05
Pozazdrościłam Grażynce i właśnie jestem w trakcie tworzenia.
Doradźcie mi proszę czy kolorystyka nie za bardzo poważna dla dziecka, ale ja z tych co lubią prostą formę zakątekzuzanki
_________________ Beata mama Zuzi z ZD (27.08.2008), Bartusia (27.04.2004),Mateuszka (23.02.2011)
foteczki Zuzi Zakątek Zuzanki
Alicja złotousty Założycielka forum i stowarzysznia Zakątek 21
Prosta forma jest git, ale rzuć trochę koloru
Zuzia jest jeszcze mała.
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Pomogła: 11 razy Wiek: 48 Dołączyła: 27 Mar 2009 Posty: 1404 Skąd: białystok
Wysłany: 2011-10-28, 18:22
Grażyna, jeśli w ustawieniach bloga zwiększysz możliwość wyboru profilu do zalogowania, to udostępnisz możliwość komentowania takim jak ja - poza blogspotowym (i innym dziwnym). u Ciebie opcja wyboru kończy się w tej chwili na OpenID a są jeszcze dwie: Nazwa/adres URL i Anonimowy. to by niektórym bardzo pomogło
Beata, u Ciebie tak samo. i bardzo ładny masz szablon
_________________ Mania - 15 marca 2009
oraz Ciborki większe w składzie: mama Julita i tata Piotr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum