variatka, myśmy brutalnie zostali zmuszeni do kupna innego samochodu... w poprzednim omal nie wyleciałam dołem, taka dziura przegnita
ale program był fajny...
byłam pytać o niego w październiku 2008, to mi powiedziano, że najlepiej przyjść w styczniu po wnioski, przyszłam i dowiedziałam się, że program został od stycznia zlikwidowany a szkoda..
No nasz póki co jeździ, choć zawsze ruszam z niepewnością, czy na pewno dojadę... Dziurę też mam pod nogami, ale tylko kałużę przy większym deszczu póki co
A tam mi sie marzy z dużym bagażnikiem, żeby nie upychac wszystkiego pod sufit... eh...
Mamy znajomą w Moprze, i ona tez wątpi, czy kiedyś się jeszcze ten program powtórzy, ale ja mam ciągle nadzieję...
_________________ Agata, mama Stasia z zD (ur. 29.06.2007) i Zosi (26.01.2012)
"Każda matka stanie na głowie, żeby jej dziecko stanęło na nogach"
Kurde co to za strona? Ja dokopałam się do takich informacji o dofinansowaniu zakupu samochodu, tylko to też raczej nie aktualne. Czy nie powinni tego wyrzucić do archiwum?? Albo chociaż dodać datę dodania wiadomości?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 15 Cze 2007 Posty: 6849 Skąd: z Lipówki
Wysłany: 2013-03-22, 09:48
Tam są daty . Tylko nic by się prowadzącym stronę nie stało, jakby umieścili je też pod tekstem. Jak otwierasz z linku to nie wiadomo czy to z przed miesiąca czy z przed pięciu lat. Albo tylko ja nie umiem znaleźć .
_________________ mama Anety z zD(34l)
Zakątek Anety
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum