Wysłany: 2020-02-04, 14:44 Pisanie prac magisterskich
Część pisałam prace magisterską i potrzebowałam pomocy i trafiłam na świetną ofertę [...]
Możecie skorzystać jak będziecie w potrzebie jak ja.
Od administratora: proszę nie startować z reklamą na forum. Należało się przedstawić w odpowiednim wątku i potem opowiedzieć o swoich "przygodach" z niepełnosprawnością.
Zaczepiła mnie wczoraj w szkole jedna z nauczycielek z prośbą o wypełnienie ankiety przez tatę Igora. Jej córka pisze prace magisterska „zaangażowanie ojców w wychowanie dziecka z ZD”
Tak sobie mysle , ze ci niezaangażowani ankiety przecież nie wypełnią
Wzięłam i podsunęłam mężowi.
Jeśli któryś z panów mialby ochotę pomoc pani magistrantce - zapytam o maila, żeby się z nią skontaktować
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Mam maila . Ale nie spytałam czy go mogę tak tu publicznie … Wiec kto zainteresowany - wyślę w pw. Może jeszcze któryś z Panów się skusi ? 13 pytań . Nie trudne
Aniu - prześle ci zaraz smsem
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum