_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Dostałyśmy zawiadomienie o turnusie.
Wyjeżdżamy 4 grudnia
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Turnus trwa 3 tyg,
koszt to 500 zł za opiekuna,dziecku turnus pokrywa NFZ,
Na termin czeka się ok 1 roku,
dziecko musi mieć skończone 3 latka(ale rozpatrują indywidualnie prośby)
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 04 Sty 2007 Posty: 522 Skąd: Radom
Wysłany: 2007-09-11, 19:37
Ha! Jedziemy zgodnie z planem czyli 1 października:) Razem z nami jedzie 4 dzieci z radomia - czyli juz niezła gromadka:)))))))))) Odcinek C będzie nasz:)))))))))))))
_________________ Aga, potrójnie szczęśliwa mama:)
http://kacperek.starzomski.net/
Potworki trzy, czyli Kacper (12), Bartosz (9) i Kubutto (7)
hmm...
Aga jedzie 1 października
Ty 22 września..
to coś tu sie nie zgadza
Tyle się naczytałam o Rusinowicach dobrego że nic tylko jechać! Jedziemy tam pierwszy raz , już wiem chyba wszystko o rehabilitacji i zajęciach ale nie wiem nic o Ośrodku.
Czy mógłby mnie ktoś wtajemniczyć w kilka spraw?
Pokoje są 2 osobowe ale czy z łazienką? Jakie w pokojach są łóżka (Tomuś spada z normalnego tapczana - z domu ma łóżko dosunięte do mnie i tak śpimy razem), czy jest do dyspozycji czajnik, żelazko czy trzeba zabrać swoje? Jak z praniem i suszeniem? (jakby nie było to 3 tygodnie a Tomuś kocha się brudzić i normalnie przebieram go 3 razy dziennie). Co koniecznie trzeba zabrać a co można sobie darować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum