Manu... mnie tez szlak trafia ... jaka to sprawiedliwośc ,mąż zatrudniony legalnie- pełny etat,od każdego przychodu podatek zabrany, a jedni zatrudnieni na 1/4 etatu i wszystkie świadczenia pobierają bo nikt nie zagląda do portfela tylko liczy się jaki wypisany dochód na papierku
_________________ Mama Natalci ZD (05.07.2007) i Dominika (1997)
Dzisiaj byłam w Mops złożyć wniosek o rodzinne i wysokość zdrowotnego spisanego z pit trzeba wpisać na odpowiedni druk , którym Mops dysponuje i oczywiście podpisać .
Tak bynajmniej jest w Gdańsku
_________________ Mama Oliwki z zD ur.13.06.2008 , Angeliki i Sebastiana
A ja dziś zaniosłam wszystko wypisane , zaświadczenia pobrane, a tam zonk, mąż miał 2 miesiace przerwy i zmiana miejsca pracy więc pani sobie zażyczyła Pit11 z poprzedniej pracy i świadectwo pracy, no myślałam że mnie coś trafi
_________________ Monika mama Piotrusia z ZD (ur. 10.02.2007)
Piotrusiowi blog
A ja dziś zaniosłam wszystko wypisane , zaświadczenia pobrane, a tam zonk, mąż miał 2 miesiace przerwy i zmiana miejsca pracy więc pani sobie zażyczyła Pit11 z poprzedniej pracy i świadectwo pracy, no myślałam że mnie coś trafi
Ja tez donosiłam świadectwo pracy i dochody z nowego zatrudnienia
_________________ Mama Oliwki z zD ur.13.06.2008 , Angeliki i Sebastiana
Pomogła: 35 razy Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 8813
Wysłany: 2012-11-02, 20:47
Czy dostał ktoś już decyzję przyznania świadczenia pielęgnacyjnego, rodzinnego itp. na nowy rok obrachunkowy?
_________________ BaHa mama Antka
Wysłany: 2012-11-02, 20:52
Gosiu, a pamiętasz,kiedy składałaś?
Wysłany: 2012-11-02, 21:07
Dzięki, ja składałam pod koniec września i cisza
Wysłany: 2012-11-03, 08:49
mimi3 napisał/a:
vagabunda8 napisał/a:
Czy dostał ktoś już decyzję przyznania świadczenia pielęgnacyjnego, rodzinnego itp. na nowy rok obrachunkowy?
Na rodzinne dostałam jakiś tydzień temu,a na św.pielegnacyjne kilka lat temu i mam jeszcze na 3 lata więc nd mnie
jasne, masz rację pielęgnacyjne dostaje się na czas określony, na orzeczeniu. Jasne. Czyli zaczynają spływać decyzje o rodzinnym. Dzięki.
Wysłany: 2012-11-03, 16:14
Ale przecież ja mam decyzję o świadczeniu pielęgnacyjnym do 16 rż młodego. Pomyszkowało mi się i tyle. Dzięki. Ot demencja....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum