Pomogła: 11 razy Wiek: 45 Dołączyła: 07 Paź 2007 Posty: 9200 Skąd: Gillingham, Anglia
Wysłany: 2014-11-06, 11:20
A my kupiliśmy Violi Memo, bardzo mi się podobają te buty, i wkładka fajnie siedzi, i szerokie, i usztywnione idealnie, i jeszcze do tego czerwone i ładne. Ale Violka zjechała w nich na zjeżdżalni i zaczął jej się łuszczyć obcas, tak guma w paskach zaczęła z niego schodzić. Zauważyliście coś takiego? Wkurzyłam się, no bo co teraz, na plac zabaw mam jej inne buty kupować?
_________________ Mama bliźniaczek: Violi z zD i Nigelli (20. 08. 2007)
"It's ok not to be ok".
A my kupiliśmy Violi Memo, bardzo mi się podobają te buty, i wkładka fajnie siedzi, i szerokie, i usztywnione idealnie, i jeszcze do tego czerwone i ładne. Ale Violka zjechała w nich na zjeżdżalni i zaczął jej się łuszczyć obcas, tak guma w paskach zaczęła z niego schodzić. Zauważyliście coś takiego? Wkurzyłam się, no bo co teraz, na plac zabaw mam jej inne buty kupować?
No to jak od zjechania się łuszczy obcas, to i od chodzenia będzie to samo, to pewnie marna guma na tym obcasie jest. Ale przy reklamacji pewnie by Tobie powiedzieli, że but jest źle użytkowany Może będziesz musiała do szewca dawać co jakiś czas.
_________________ Honia - mama Kuby (20.08.2008) i Leny (14.06.2013)
Wysłany: 2014-11-06, 14:18
mamagugu napisał/a:
A może lipna para? Moja starsza córka używała memo i teraz Niki. Uwierz mi do spokojnych nie należą a nigdy nic się nie działo, spróbowałabym zareklamować.
Mrugała ma podobne buty
_________________ Monika mama Nikodemka z zD (19.07.2010), Adasia (19.07.2010) i Emilki (14.07.1997)
mamagugu ja luknęłam na buty Violi na filmiku gdzie obydwie z siostra jeżdżą rowerkami, jeśli o tych butach mówimy to ja mialam identyczną sytuację. Ola zjechała na zjeżdżalni na brzuchu i zdarła całe czubki . Reklamowałam i odpisali mi ze mechaniczne uszkodzenia nie podlegają reklamacji, a ewidentnie but był źle użytkowany skoro przejechała czubkiem i zdarła...
One są taką delikatną skórką licową kryte i pewnie dlatego takie delikatne (przy swojej mało delikatnej cenie )
_________________ Kasia-mama Oli (12 lat,ur.11.03.2006)
Pomogła: 11 razy Wiek: 45 Dołączyła: 07 Paź 2007 Posty: 9200 Skąd: Gillingham, Anglia
Wysłany: 2014-11-06, 21:42
No te same. Ale u nas nie skóra się zdarła tylko guma z obcasa zaczęła schodzić, tam gdzie było tarcie przy zjeżdżaniu na zjeżdżalni. Takie płaty gumy zeszły, jakby się łuszczyło. Nie mam jak tego reklamować, w Polsce kupowaliśmy, i jeszcze sandałki na przyszły rok, ale mają inny materiał na obcasie więc liczę, że nie będą tak się niszczyć.
_________________ Mama bliźniaczek: Violi z zD i Nigelli (20. 08. 2007)
"It's ok not to be ok".
kabatka admin Założyciel forum i Stowarzyszenia "Zakątek 21"
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 28 Wrz 2006 Posty: 14639 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-11-06, 22:14
My upolowaliśmy Geoxy. Nam się ten fason sprawdza najbardziej i do kombinezonu, i do spódnicy i getrów zimą
Ja od dłuższego czasu kupowałam dla Blanki Memo i byłam bardzo zadowolona, teraz się zastanawiam, bo ostatnia para też była trefna. Nie łuszczył się obcas, ale obłazi farba z czubków butów. Ciągnie się jak guma :( i szybko przetarły się podeszwy. Na prawdę nie wiele używane a zniszczone bardzo...
_________________ Kasia mama Tymka, Ewy, Tomka, Klaudii, Konrada, Kingi, Blanki z zespołem Downa
Wysłany: 2015-05-13, 13:35
moje dzieci tez strasznie szybko niszcza buty, takie ruchliwe dlatego tez najczesciej kupuje buty online - przymierzam z synami w sklepie, a potem kupuje w internecie bo jest duzo taniej, polecam ......................
Link usunięty, reklama
Grażyna O.
Ku wielkiej radości uślyszałam dzisiaj od lekarki, że od stycznia weszły nowe przepisy i teraz NFZ będzie nam refundował buty dwa razy w roku .
Więc już zamawiam
_________________ Mama Szymka z zD ur 30.09.2007
i Marcina który przerósł swojego tatę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum