Wysłany: 2008-05-18, 11:51 Stowarzyszenie przyjaciół dzieci z zD <Tacy sami>
Spotykamy sie nieformalnie od roku (19 maja 2007)
Siedziba znajduje sie w Wilkowicach koło Leszna w Wielkopolsce a zrzeszamy ludzi z okolic Leszna (i z samego Leszna oczywiscie też). Na razie mamy 9 dzieci i odpowiednio więcej dorosłych członków :)
Od 17 kwietnia istniejemy jako stowarzyszenie zwykłe - czyli bez osobowości prawnej ale zarejestrowane w starostwie powiatowym w rejestrze stowarzyszeń. Od jutra - zgodnie z ustawą :) mozemy zacząć działać formalnie. Wkrótce planujemy zarejestrować się w KRS - kiedys już wysyłalismy wniosek ale dostalismy odpowiedz odmowna, w zasadzie zwrot wniosku. Pani referent sądowy nie zniechęciła nas aż tak bardzo skoro nadal jestesmy i jest nas coraz wiecej :)
wczoraj świetnie sie bawilismy na plenerowym spotkaniu w Leśnej Polanie w Dąbczu koło Leszna
były koniki, bryczka, kozy :) (Julia nazwała je Kulia i Babu :) ) , świnki morskie, pieski do dogoterapii i krówka która uwielbia dzieci :) Dzieciaki biegały po ogromnym placu i nawet deszczyk im nie przeszkadzał. Był torcik urodzinowy Julki i grill :) uwielbiam te nasze spotkania całymi rodzinami - wreszcie dopisali tatusiowie :)
pokombinuje z fotorelacją :)
_________________ mama Julki 14-06-2004 i Huberta 10-08-2006
w najbliższy piątek 28 czerwca spotykamy sie w kawiarni Zielona Antresola
szkoda ze późno mówię ale moze ktos przeczyta :) moze ktos skorzysta z zaproszenia :)
spotkanie "bez-dzieciowe" tzn bez dzieci małych :) bo mamy parę spraw do omówienia, ale jak znam życie (a spotykamy sie od roku) to te spotkania cieszą się tak samo dużym powodzeniem jak te całymi rodzinami - po prostu nie zamykają się nam buzie :)
acha - mamy wreszcie NIP i REGON i konto bankowe :) nabieramy formy
Kafe muszę kiedyś zorganizować wyjazd do was w końcu do Leszna nie mam aż tak daleko,w sumie trudno uczestniczyć w stowarzyszeniu na odległość ale raz po raz na pewno udało by nam się spotkać.
Kafe muszę kiedyś zorganizować wyjazd do was w końcu do Leszna nie mam aż tak daleko,w sumie trudno uczestniczyć w stowarzyszeniu na odległość ale raz po raz na pewno udało by nam się spotkać.
zapraszamy zapraszamy :) nie trzeba byc członkiem stowarzyszenia zeby brac udzial w naszych spotkaniach a i w koncu ze mna sama (no i Julką i Hubertem i moze mezem) tez sie mozecie spotkac :)
Obejrzałem wszystko, zdjęcia na stronie przecudowne.
Przy najbliższej aktualizacji pozwolę sobie na naszej stronie zamieścić link przekierowujący do Was.
Pozdrawiam wszystkich członków stowarzyszenia "Tacy sami".
następne spotkanie mamy w tzw "siedzibie" czyli u mnie dnia 31 sierpnia 2008 o godz 17. Z dziećmi
zamówiłam pogodę !
chętni proszeni są o potwierdzenie udziału w spotkaniu najpóźniej do soboty a najlepiej jak najwcześniej ze względu na sprawy organizacyjne
serdecznie zapraszamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum