Pozwoliłam sobie wkleić fotki niektórych z naszych stowarzyszeniowych dzieciaczków
Dominik i Marysia (w tle ,dziewczynka w okularkach)
Julia
Jasiu
Krzysiu z mamą Ulą
_________________ "...wstań,nie skupiaj się na słabościach i wątpliwościach,wyprostuj się...Wstań i idź."
Jan Paweł II
Sylwia J.mama Dominika 6 lat i Patryka 3 latka
Bardzo dziękuję Małgosiu ,mam nadzieję że Wy także czujecie się członkami naszego Stowarzyszenia .
_________________ "...wstań,nie skupiaj się na słabościach i wątpliwościach,wyprostuj się...Wstań i idź."
Jan Paweł II
Miło zobaczyć Wasze dzieciaczki
Widzę, że aktywnie spędzają czas.
Pozdrawiamy
_________________ "Nie poddaj się, bierz życie jakim jest. I pomyśl, że na drugie nie masz szans."
Myslovitz
Jan Paweł II
wróciłam do pracy od września i czasu na wszystko mniej ...
dla Stowarzyszenia czas zawsze znajdę ale w necie mnie jakby mniej ;)
nadrobię
fotki z rodzinnego spotkania w naszej oficjalnej SIEDZIBIE ;) znajdują się na stronie www.tacysami.witryna.info w galerii
pyyyyyyyyyyyyysznie się bawiliśmy
za nami już kolejne spotkanie - rozpoczęliśmy drugi rok spotkań i współ pracy ze Szkołą Podstawową nr 2 w Lesznie
Zbieram się do otwarcia współpracy z panią dyr Szkoły nr 6 w Lesznie - mają tam salę doświadczania świata, zajęcia świetlicowe dla dzieci niepełnosprawnych
i jeszcze coś - co myślicie o fundacji DrClown?
_________________ mama Julki 14-06-2004 i Huberta 10-08-2006
A już myślałam że Małgosia nie napisze nic na Zakątku
Cały czas śledzę Wasze poczynania za stronie inter.staram się być na bieżąco.
My ruszamy z naszym Ostrowskim Stowarzyszeniem "UŚMIECH" 21 października(pierwsze większe spotkanie z rodzicami i dziećmi) relacje będą na naszym blogu.http://stusmiech.bloog.pl/
Mam nadzieję że uda nam się spotkać, dwa Stowarzyszenia razem,było by nam bardzo miło gościć Was w Ostrowie.
Pozdrowienia dla wszystkich od Małgosi i dwóch Jedrusiów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum