Dzisiaj pierwszy raz po wakacyjnej przerwie odbyły się zajecia rehabilitacyjne metodą Weroniki Sherborn.Pomysłodawczynią i oraganizatorką zajęć jest Sikorka mama Jasia . Spotykamy się raz w miesiącu na sali gimnastycznej korzystając z gościnności Ośrodka Wczesnej Interwencji w Rydzynie .Nasze zajęcia są wspaniałą okazją do wspaniałej zabawy z naszymi dzieciaczkami oraz spotkań mam i rozmów których nigdy nie mamy dość .
Oto kilka fotek z naszego spotkania :
ćwiczyć czy nie ćwiczyć oto jest pytanie...
Kaffe ze swoimi pociechami, radzą sobie nieźle
każdy sobie rzebkę skrobie ,a tak na serio to przykładamy się lecz nie mogę tego uwiecznić na zdięciach bo się przykładam do ćwiczeń
chwilka na relaks i małe pogaduchy
_________________ "...wstań,nie skupiaj się na słabościach i wątpliwościach,wyprostuj się...Wstań i idź."
Jan Paweł II
Sylwia J.mama Dominika 6 lat i Patryka 3 latka
Witaj Gosiu!! Zrobiłam I stopień kursu: Metoda Ruchu Rozwijajacego Weroniki Sherborne i mam w najbliższym czasie zrobić II stopień. Cwiczenia te dostarczaja wiele zadowolenia i satysfakcji, i jak widze uśmiechy na twarzach dzieci i mam!! Wpisz w gogle nazwę kursu to tam wyczytasz na czym ćwiczenia polegają!! Serdecznie pozdrawiam Agnieszka, tj. Sikorka
Dzięki Sikorka za udzielenie informacji Gosi ,bo ja musiałabym się nieźle nagimnastykować aby jej wytumaczyć na czym to polega ,wiem natomiast jedno jest to wspaniała zabawa dla dzieci i rodziców .
_________________ "...wstań,nie skupiaj się na słabościach i wątpliwościach,wyprostuj się...Wstań i idź."
Jan Paweł II
a moje dzieci wyglądają na zadowolone
i nie mogą już się doczekać kolejnych zajęć - 21 listopada (Gosia - może wpadniecie? to jest sobota na 10 rano - potem kawka i obiad u mnie i do domu ;) )
_________________ mama Julki 14-06-2004 i Huberta 10-08-2006
kafe tz. Małgosiu jak tylko bede miała połączenie albon załatwie transport to przyjade Dziękuję za zaproszenie,troszkę poczytałam o tej metodzie W.Sherborne ale chętnie skorzystam z zajeć praktycznych,żeby móc później pokazać to innym.
U nas jestem umówiona na rozmowę w połowie listopada,zobaczymy jakie metody rozwojowe ruchu mi zaproponują?
Zbliża się 5 listopada i nasze comiesięczne spotkanie ,już nie mogę się doczekać .Zapraszamy wszystkich do Szkoły Podstawowej nr.2 w Lesznie gwarantujemy super zabawę .
Jan Paweł II
Witajcie dziewczyny!!
Zapraszam w sobotę na ćwiczenia Weroniki Sherborne. Oby było nas jak najwięcej! Weżcie duże koce, będziemy wozić i bujać nasze dzieciaczki!!! Do zobaczenia, pa, pa!!!
nikt nic nie pisze jak Wam się podobało na Mikołajkach??? :)
dzieciaki (i my rodzice też) bardzo zadowolone
minus taki że Jula chora od wczoraj :( ale walczymy walczymy ...
nieświadomym napiszę że w niedzielę 6 grudnia mieliśmy Stowarzyszeniowe (i nie tylko) Mikołajki z Mikołajem rozdającym podarki i szaloną zabawą w sali zabaw
frekwencja była lepiej niż zadowalająca
_________________ mama Julki 14-06-2004 i Huberta 10-08-2006
Jestem obecna!! Pewnie, że nam się podobało w Tygrysku tak bardzo, że dzisiaj pojechałam tam z przedszkolnymi dzieciaczkami!!! Zawsze po naszych spotkaniach czuję pewien niedosyt, są za krótkie, nie zdążę z każdą mamą porozmawiać a i trzeba dzieci obserwować!! Jaś narazie ma tylko kaszel oby się jeszcze coś nie przyplątało!! Pozdrawiam wszystkich,pa!!
Cześć dziewczyny ,nic nie pisałam bo czekałam w skrytości na zdięcia , a zabawa była super ,moja młodsza pociecha do dzisiaj opowiada o duuuużej ślizgawce ,Mikołaj też był
Jan Paweł II
Hejka witam wszystkich ,dawno nikt tutaj nie zaglądał więc postanowiłam to zmienić . Nie udaje nam się spotkać a wszystkiemu winna zima ,zasypało nas dokładnie .Mam nadzieję że nadrobimy to już wkrótce ,a tak siedzimy sobie w domku tęsknimy za spotkaniami ,pogaduchami itd.
Wszystkim członkom stowarzyszenia i zaglądającym do naszego wątku życzę w Nowym Roku dużo zdrowia ,pogody ducha ,wytrwałości i radości dnia codziennego a stowarzyszeniu " Tacy Sami " nowych wspaniałych pomysłów ,cudownych owocnych spotkań i realizacji wszystkich pomysłów dla dobra dzieci .
Dzieciaczkom natomiast samych słonecznych dni wiele radości a przede wszystkim zdrowia .
Jan Paweł II
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum