Mam pytanko.Zmieniał ktoś zdjęcie na stronie swojego dziecka w Fundacji ??
Chciałam zmienić zdjęcie Kuby na inne i nie wiem na jaki najlepiej adres wysłać nowe zdjęcie.
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2014-01-29, 22:50
ewelin27 napisał/a:
Mam pytanko.Zmieniał ktoś zdjęcie na stronie swojego dziecka w Fundacji ??
Chciałam zmienić zdjęcie Kuby na inne i nie wiem na jaki najlepiej adres wysłać nowe zdjęcie.
Logujesz się na stronie fundacji, wchodzisz w Zdjęcia & Akademia Dzieciom, tam masz napis wgraj nowe zdjęcie, a pod nim okienko przeglądaj.
Dodajesz nowe zdjęcie, klikasz wgraj.
I teraz czekasz cierpliwie aż fundacja zmieni.
W poczcie przychodzącej pojawi Ci się info o wysłaniu nowego zdjęcia.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Pomogła: 2 razy Wiek: 52 Dołączyła: 25 Lis 2010 Posty: 1088 Skąd: okolice Warszawy
Wysłany: 2014-01-30, 10:53
Ja również wysyłałam zmianę zdjęcia na stronie podopiecznego Fundacji na adres e.grygoruk@dzieciom.pl a teraz wysłałam zmianę - dodatkowe informacje o treści schorzenia bo miałam napisane tylko ,,zespól Downa'', a teraz poprosiłam Panią neurolog o badziej szczegółowy opis
_________________ Mama Bartosza z ZD lat 22 (01.010.1999) i córki Mai lat 24
,,Nie ważne, jak wyglądasz, liczy się, bowiem tylko to, co masz w sercu, a talent zawsze będzie wyżej ceniony od bogactwa i urody''
Mam pytanie odnośnie wpisu na głównej stronie Fundacji.
Czy" wprowadzanie korespondencji" dotyczy również wpisywanie na pocztę faktur od rodziców i wystawców??
_________________ mama 22 letniej Nikoli
i Juleczki zd 4.03.2006
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2014-03-02, 15:01
Zdążyć z Pomocą ? Tak, uwzględnią.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Powiedzcie, co w przypadku gdy w celu szczegółowym zamieniono kolejność nazwisko imię. Wiem, że rozliczyło się kilka osób, które wpisały prawidłowo nr, ale podały najpierw imię a później nazwisko, a powinno być odwrotnie. Czy spowoduje to jakiś problem w księgowaniu? Czy w ogóle pieniądze te zostaną zaksięgowane na subkoncie synka, czy przepadają na rzecz fundacji?
Wysłany: 2014-03-12, 08:41 Re: subkonto
jagoda73 napisał/a:
Powiedzcie, co w przypadku gdy w celu szczegółowym zamieniono kolejność nazwisko imię. Wiem, że rozliczyło się kilka osób, które wpisały prawidłowo nr, ale podały najpierw imię a później nazwisko, a powinno być odwrotnie. Czy spowoduje to jakiś problem w księgowaniu? Czy w ogóle pieniądze te zostaną zaksięgowane na subkoncie synka, czy przepadają na rzecz fundacji?
Jeśli jest numer podopiecznego i dane to nie ma problemu.
Kolejność ułatwia automatyczne księgowanie, ale jej brak nie powoduje utraty przekazanych pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum