Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17779 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-12-17, 11:49
Może posprzątam w święta ...a może tak zostanie bo to właśnie jest siła skojarzeń, od których trudno się uwolnić.
To wątek o czytaniu więc można czytać. Im więcej tym lepiej.
.(Bo wiecie że słodka Ania idzie w parze z krzepkim Radkiem? Oba produkuje ta sama firma.)
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Ja mam doświadczenia tylko z audiobookami na cd. U nas chłopaki są fanami. Jak jadą na hipo to słuchają. Ale bez śledzenia tekstu.
W domu kiedyś Igor na boomboxie włączał płytę i siadał obok z książką śledząc tekst.
Nowsze rozwiązania jeszcze przed nami.
Sztuka czytania ze zrozumieniem 1 - Nowa Era
Czytanie ze zrozumieniem - GREG
Na dysku nie szukałam, ale kupiłam. Nie sądziłam, że dotrę z Julkiem do tego momentu. To "Czytanie ze zrozumieniem" super. Ćwiczymy z Julkiem. Przy okazji odpowiedzi na otwarte pytania, z którymi nadal ma problemy. Schemat zna z ćwiczeń na wielkich literach, więc całkiem nieźle mu to idzie. W ogóle myślałam, że przejście na mały druk to będzie jak uczenie się czytania od nowa. A to płynna kontynuacja. Fajnie.
_________________ Marta - mama Krzysia (ur. 8 lipca 2008) i Julka z zD (ur. 27 października 2010)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum