Agnieszko, uderzałam tutaj , raz dzwoniłam, ale nikt akurat nie odebrał, pisałam jeszcze dwa razy maile, ale nikt nie odpisał, więc dałam spokój. W tamtym czasie Kuba mi się w nocy budził i stąd moje zainteresowanie tym, ale potem przestał, więc do tematu już nie wróciłam...
_________________ Honia - mama Kuby (20.08.2008) i Leny (14.06.2013)
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2012-03-29, 15:44
A czy ktoś może polecić w Warszawie jakiegoś terapeutę ? Chciałabym spróbować z Piotrkiem tej terapii i szukam kogoś sprawdzonego.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2012-03-29, 18:27
Dzięki.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Czy w Poznaniu ktoś był na terapi czaszkowo- krzyżowej?
Honia na tej stronie co podałaś link jest napisane, że leczą:
Ból pochodzenia odkręgosłupowego
Bóle i dysfunkcja stawów obwodowych
Bóle głowy
Bóle pochodzenia mięśniowego
Wady postawy
Prowadzimy leczenie powypadkowe i sportowe.
Czyli nic dla naszych dzieciaków.
Nie wiecie może, jak dużą krzywdę można zrobić tą metodą jak będzie źle wykonana?
Honia na tej stronie co podałaś link jest napisane, że leczą:
Ból pochodzenia odkręgosłupowego
Bóle i dysfunkcja stawów obwodowych
Bóle głowy
Bóle pochodzenia mięśniowego
Wady postawy
Prowadzimy leczenie powypadkowe i sportowe.
Czyli nic dla naszych dzieciaków.
Tak, ale na stronie napisane jest też:
"Problemy pediatryczne czy wspomaganie leczenia mózgowego porażenia dziecięcego"
Terapeuci mają duże doświadczenie, stąd moje zainteresowanie nimi.
_________________ Honia - mama Kuby (20.08.2008) i Leny (14.06.2013)
Może nasze zakątkowe koleżanki, po kursie coś na powiedzą
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Mam na FB taką informację, może ktoś będzie chciał skorzystać (terapeuty nie znam):
"Wszyscy, którzy chcieliby wypróbować Terapii Czaszkowo-Krzyżowej, mogą tego dokonać już w ten weekend. Jutro wykonuję próbne, darmowe sesje terapii czaszkowej w Instytucie Rozwoju osobistego Sens (Lekarska 3 - centrum) mniej więcej w godzinach 12-15 a w niedzielę w Holistycznym Spa na Sarmackiej 17/64 - od 15-18. Zapraszam serdecznie!"
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
No tak! U nas to taka dziura ze wszystkim
A może jednak ktoś jeszcze się odezwie
Ile trwa taka terapia? Pewnie kilka dni... Codziennie do Krakowa przecież dojeżdżać nie będę.
_________________ Karolina, mama Maciusia z zD, ur. 12.04.2006r., i Kacperka, ur. 16.05.2012r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum