Sielpia leży na Wzgórzach Koneckich nad malowniczo położonym zalewem Czarnej Koneckiej.
Ceny noclegów: Dorośli
Nocleg osoby dorosłej - 40 zł za dobę
Dzieci
Nocleg z rodzicami (dzieci do roczku) - 10 zł
Nocleg dziecka do 3 lat - 20 zł
Nocleg dziecka do 6 lat - 30 zł
Nocleg dziecka 7-12 lat - 35 zł
Dzieci
Wyżywienie do 3 lat - 20 zł
Wyżywienie 3-6 lat - 25 zł
Wyżywienie 7-12 lat - 30 zł
Przykładowo: 2 osoby dorosłe plus dziecko w wieku 4 lat za zlot zapłacą:
40x2=80 razy 4 doby = 320 zł plus wyżywienie pełne 40x4=320 zł, czyli dorośli 620 zł
Dziecko (przedział do 6 l.):
30 zł x 4 = 120 zł plus wyżywienie 25 x 4 = 100, czyli łącznie 220 zł.
Łącznie zatem 3-osobowa rodzina za pobyt na zlocie zapłaci: 840 zł.
Zaliczki:
Zaliczki wpłacamy do 28 lutego 2011 r.
Wysokość zaliczki: 200 zł
Tytuł przelewu: Zakątkowy Zlot
Wpisujecie chęć uczestnictwa w tym wątku. Magda do Was na PW przesyła nr konta ośrodka, na który przelewacie zaliczkę. W przelewie jest miejsce na korespondencje, gdzie podacie liczbę osób, typ wyżywienia i e-maila. Potem ośrodek przydziela Wam pokój i podaje całkowity koszt.
Jeśli ktoś chce przyjechać na krócej, cena jest o 15% wyższa.
Uwaga!
Jeśli ktoś się wycofa i ma na kogo przepisać rezerwacje, to zaliczka nie przepada. Jeśli nie ma - to przepada.
Na zlocie planujemy także imprezę dla dzieci oraz warsztaty z ekspertami. Szczegóły jednak w tej sprawie podamy później.
Do ośrodka można przyjeżdżać od godzin porannych (zaczynamy obiadem). Wyjazd w niedzielę po śniadaniu (do godz. 12.00 trwa doba hotelowa).
Jeśli chodzi o koszulki - damy znać. Bo to też jeszcze jest dogrywane, za ile, gdzie zamówić itd.
Uwaga!
Dodatkowo informujemy, że Stowarzyszenie wystawi zainteresowanym zaświadczenie o udziale w warsztatach, które zorganizuje na Zlocie. Wraz z fakturą za nocleg i wyżywienie stanowić może podstawę do zrefundowania poniesionych kosztów z 1%.
Już dwa zloty za nami pierwszy, drugi Mamy nadzieję, że do zobaczenia na trzecim
Tutaj aktualizowana na bieżąco lista obecności na zlocie.
Pomogła: 15 razy Wiek: 58 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5538 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2010-12-31, 14:01
No to my się dopisujemy. Ale na pewno nie od środy (testy gimnazjalne naszego Łukasza).
aniak - 2 dorosłe osoby plus dziecko.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (33) żony Mateusza, Jacka Juniora (29) męża Oli, Łukasza (27) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży i Kazika :) oraz Józka i Zuzi
To i ja cichaczem się zapisuję jeszcze tylko M muszę namówić,bo mamy troszkę wydatków.
edyta.editt- 2 os dorosłe+dziecko
Czekałam i czekałam na wiadomości o Zlocie
_________________ Edyta-mama Amelci z zD(2007), Antosia Franciszka(2011),Adasia(2015).
Dobry człowiek jest jak małe światełko.Wędruje poprzez mroki naszego świata i na swojej drodze zapala zgaszone gwiazdy.
/Phil Bosmans/
Mam pytanie: czy jest limit miejsc?
To tak asekuracyjnie, czy muszę się spieszyć z namysłem .
Jakie preferujecie wyżywienie? Pełne ? Czy może to z obiadokolacją?
Jest limit miejsc,jak co roku
Ja po pierwszym zlocie,kiedy to Jaga wyjadała ludziom cichaczem posiłki zamawiam pełne pełne (3x) wyżywienie
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Pomogła: 1 raz Wiek: 59 Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 2623 Skąd: pow. gdański
Wysłany: 2010-12-31, 14:39
Zapisuję się i ja z mężem, Anią i chyba 1 synem Piotrem. (3 osoby dorosłe + dziecko)
Jak na razie myśę o 2 a może nawet 3 nockach. (pobyt od czwartku albo piątku)
Ośrodek ten jest nam znany, 2 lata temu synowie nasi byli tam na obozie sportowym.
_________________ "To, co jest przyczyną twoich najgłębszych cierpień, jest zarazem źródłem twoich największych radości."
suwaczekAni
Wiek: 41 Dołączyła: 21 Mar 2010 Posty: 488 Skąd: Piotrków tryb
Wysłany: 2010-12-31, 15:12
Fajnie byłoby pojechać ale będę w 9 miesiącu ciąży więc raczej braknie mi odwagi ale mam pytanie ,gdyż od nas to całkiem blisko czy istnieje możliwość odwiedzin
_________________ Magda, mama Marysi z ZD ur.26.11.2009 i Julci ur. 10.05.2011r.
Ilona Dahnke złotousty dlaczego tak szybko nam rosniesz coreczko?
900 km od nas, w marcu mamy chrzest, w maju dwie komunie. Musze to z moin M ustalic, czy to nie za dużo dla naszych dzieci (ciagle w drodze). Sama z dziećmi raczej się nie wybiorę, chyba, że DB , nawet dobry pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum