kabatka admin Założyciel forum i Stowarzyszenia "Zakątek 21"
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 28 Wrz 2006 Posty: 14639 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-02-07, 19:20 Warsztaty dotyczące seksualności
W dniu 24 lutego 2007 r. sobota zapraszamy nauczycieli, pedagogów, rehabilitantów na warsztaty dot. seksualności osób niepełnosprawnych intelektualnie. Odbędą się one w Zespole Szkół Specjalnych w Warszawie ul. Czarnieckiego 49, w godz. 10-16. Ilość miejsc ograniczona.
Warsztaty będzie prowadzić pedagog - seksuolog Pani Alicja Długołęcka.
Płatność za udział 20,00 zł od osoby. Zapewniamy kawę, herbatę, słodki poczęstunek.
Informacje i zapisy w Stowarzyszeniu – E. Kawecka tel. 022 663 40 43; 022 663 10 13 lub e-mail: eszmigielska@bardziejkochani.pl.
W dniu 25 lutego 2007 r. (niedziela) zapraszamy rodziców na warsztaty dot. Seksualności naszych „Bardziej kochanych” z pedagogiem seksuologiem, Panią dr Alicją Długołęcką. Odbędą się one w siedzibie Stowarzyszenia „Bardziej Kochani” w Warszawie ul. Conrada 13, w godz. 9-16. Koszt uczestnictwa 20,00 zł od osoby. Zapewniamy kawę, herbatę, słodki poczęstunek.
Informacje i zapisy w Stowarzyszeniu – E. Kawecka tel. 022 663 40 43; 022 663 10 13 lub e-mail: eszmigielska@bardziejkochani.pl.
W związku z wydaniem publikacji dr Izabeli Fornalik (o których można poczytać tutaj ) stowarzyszenie "Bardziej Kochani"organizuje cykl warsztatów skierowanych dla rodziców i specjalistów, na temat seksualności osób niepełnosprawnych intelektualnie .
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 15 Lip 2008 Posty: 3463 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2011-02-03, 16:26
ja napisałam maila, mam nadzieję, że są jeszcze miejsca, bo bardzo chciałabym uczestniczyć ., groszku, boszko gdy się zapisywałyście było jeszcze dużo wolnych miejsc??, trochę mała grupa więc może już się spóźniałam.
_________________ nic nie dzieje się przypadkiem..(Filip 2005)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum