Pomogła: 1 raz Wiek: 59 Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 2623 Skąd: pow. gdański
Wysłany: 2013-08-29, 10:45 Konferencje Fundacji Wspierania Rozwoju "Ja Też"
I Pomorska Konferencja na rzecz osób z zespołem Downa - 26-27.10.2013
"JA TEŻ mam przyszłość"
Konferencja jest organizowane we współpracy Fundacji JA TEŻ z Gdańskim Uniwersytetem Medycznym i być może miastem Gdańsk,
pod patronatem Polskiego Towarzystwa Genetyki Człowieka.
Miejsce konferencji: Sobieszewo, Hotel ORLE 26-27.10.2013
Szczegóły i zapisy już wkrótce na stronie Fundacji Wspierania Rozwoju "Ja Też"
http://www.jatez.pl/i-pomorska-konferencja.html
_________________ "To, co jest przyczyną twoich najgłębszych cierpień, jest zarazem źródłem twoich największych radości."
suwaczekAni
Pomogła: 1 raz Wiek: 59 Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 2623 Skąd: pow. gdański
Wysłany: 2013-09-08, 16:33
Koszt udziału w I Pomorskiej Konferecji na rzecz osób z zespołem Downa "JA TEŻ mam przyszłość" , która odbędzie się w dniach - 26-27.10.2013 w Sobieszewie k/o Gdańska w Hotelu Orle
to ok. 160 od osoby ( za dwójkę rodziców ok. 250 zł) za dzieci jeszcze nie wiem...Organizatorzy ustalają ... za nocleg ok. 70 zł od 1 osoby...
Wiem od jednej z organizatorek, że konferencja będzie dostępna wyłącznie dla Pomorzan. Chyba, że będą mieli za mało chętnych - wtedy rozszerzą listy na Polskę.
Pomogła: 11 razy Wiek: 44 Dołączyła: 07 Paź 2007 Posty: 9200 Skąd: Gillingham, Anglia
Wysłany: 2013-09-08, 21:35
My chcieliśmy przyjechać. Iga mnie już w wakacje nakręciła. To jest pierwsza konferencja, nie mają jeszcze renomy, i oni liczą, ze z Pomorza uzbierają ludzi? Fajnie.
_________________ Mama bliźniaczek: Violi z zD i Nigelli (20. 08. 2007)
"It's ok not to be ok".
Może współorganizatorzy się tu wypowiedzą Moje dane z sierpnia i może się coś zmieniło (oby!). Też się rozczarowałam, bo tak profesjonalnie przygotowanej konferencji chyba jeszcze u nas nie było.
Z tego co pamiętam, to "profesorowie" obawiają się, że ludzi nie pomieszczą...
Pomogła: 11 razy Wiek: 44 Dołączyła: 07 Paź 2007 Posty: 9200 Skąd: Gillingham, Anglia
Wysłany: 2013-09-09, 21:33
Przecież zagłębie downowe jest na dolnym śląsku nie na północy, nie?
Najwyżej szybciutko sobie meldunek na pomożu znajdę.
No nic, czekamy, byle nie za długo, bo mnie nie będzie na samolot w końcu stać.
_________________ Mama bliźniaczek: Violi z zD i Nigelli (20. 08. 2007)
"It's ok not to be ok".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum