U nas zawsze zapraszali na to posiedzenie, ale nigdy nie byłam . Jak był covid, to można było uczestniczyć telefonicznie …
Ja tez nie dostałam IPETu. Właśnie mi to Maria uzmysłowiła - a Igor w 4 klasie ! Poszukałem ten z 1 i był z data końca września , ale nie pamietam kiedy go dostałam … Później miałam jeszcze jakiś aneks z października kolejnego roku . Wywiadówka po feriach - pewnie wtedy dopiero dostanę.
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17391 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-01-29, 19:05
Powiedziałam wam, że przyjęłam zaproszenie szkoły na posiedzenie rady w sprawie Maksa. Patrzę w e-maili a pani Beata pyta czy będę chciała rozmawiać o czymś szczególnym?
No ta ja jej napisałam, że po dekadzie edukacji w szkole raczej nie mam nic szczególnego do przedyskutowania, ale jak mnie zaprosili( trzeba było podpisać kartkę że będę albo nie) to idę.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
I co Mario - masz ten IPET?
Bo ja dziś spytałam na wywiadówce - i wstyd mówić - jest na Librusie od 25.10! Ale najgorsze, ze widnieje tam , ze otworzyłam wiadomość 28.10 Teraz coś mi świta , ze otworzyła na komórce i postanowiłam do tego wrócić na kompie … No i jakos umknęło … Ale teraz już wszystko na miejscu - wydrukowane w teczce !
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17391 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-02-22, 09:40
Mario podstawówka jest obowiązkowa. Ja jak o tym pomyślę to, aż mnie zalewa, chociaż to nie moje dziecko!!!
Dzień otwarty to dobra okazja na wysondowanie gruntu. I pewne jest że 8 nie będzie, jak i rok temu. Rodzice chcą żeby ich dzieci jednak uczyły się czytać i pisać a z tym w naszej szkole kiepsko
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Krzyś po wyroku zostanie przyjęty do Szkoły na Czarnieckiego., do klasy drugiej gdzie jest obecnie troje dzieci. Właśnie jesteśmy po spotkaniu. Zdecydowaliśmy, że będzie tam uczęszczał od września. Z różnych względów zdecydowałam przenieść go tam z obecnej szkoły społecznej. Dużo to wszystko kosztowało mnie nerwów i zdrowia. Nadal nie mogę pogodzić się z tym, że chyba wszystkie szkoły specjalne w Warszawie "wybierają" sobie dzieci do klasy 1 -szej, żadnych czytelnych kryteriów przyjęć i nikt się temu nie dziwi. Boje się czy podjęłam dobrą decyzję. Po rozmowie z dyrekcją nie boję się już, że synek będzie gorzej traktowany, ze względu na pyskatą matkę, ale mi smutno i ciągle jest we mnie strach przed oceną Krzysia - że za bardzo niepełnosprawny, przed ocenami, że ja źle go wychowuję. A ja naprawdę robię wszystko co w mojej mocy.
_________________ Maria, mama Krzysia z zD ur. 19.11.2013 r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum