Przypominam o naszym wspólnym projekcie
Żeby wszystko wyszło super, poszukajcie i zabierzcie ze sobą jakieś ciekawe rekwizyty, które będą mogły zostać wykorzystane podczas sesji.
_________________ Magda - mama Karolinki (24lat) i Kubusia z zD (17lat)
Jak wiecie na zlocie będą robione zdjęcia. Zrobiłam listę dzieciaków zespołowych, które będą na zlocie. Posprawdzajcie czy wszystko się zgadza a agę75 i gudinka09 bardzo przepraszam, ale podajcie mi imię dziecka
Kiedy będą robione te zdjęcia ? Jak nie zbankrutuje po komunii Kamila to mam zamiar wpaść do was w piątek wieczorem na sobotę i z soboty na niedzielę.Myślę że domek się dla nas znajdzie.
_________________ Mama Kamilka (9 lat) z ZD i Agatki (6lat)
Blog Kamilka
Zula Pani fotograf będzie z nami na miejscu od środy do soboty. Pytam bo muszę jakiś harmonogram sesji dzieciaków zrobić żeby było wiadomo kiedy, kto z kim i gdzie.
Pomogła: 35 razy Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 8813
Wysłany: 2014-03-08, 14:30
.... i może Antonio załapał by się na jakiś dzień? Ale nie gwarantuję że będzie chciał...
_________________ BaHa mama Antka
Prośba do Tośki, Zuli, kulki i vagabundy - możecie mi powiedzieć kiedy do nas przyjedziecie? Wpisałam dzieciaki do zdjęć ale oprócz zdjęć pojedynczych będą zdjęcia do kalendarza po 3-4 dzieci. Dopisałam chłopaków ale muszę wiedzieć kiedy im ustalić sesję, musimy wszystkie dzieciaki zgrać, te przyjezdne, te które będą miały w tym czasie zajęcia na turnusie (trzeba sie wpisać w ich plan turnusowy) i te zlotowe.
Boszka, Adaś też jest dopisany ale Ciebie traktuję jako stałego bywalca u nas, chyba że jest jakiś czas kiedy z Adasiem nie możesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum