Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2015-11-07, 09:29
miecio napisał/a:
Jak długo mogą być przechowywane pieniążki na subkoncie, jest jakiś czas określony??
linka_ns napisał/a:
Do końca roku 2016 te z 2015.
Że niby do końca 2016 mam je spożytkować a jak nie to przepadają ? Nie czytałam niestety dokładnie ostatniej aktualizowanej umowy którą podpisywałam z fundacją, ale czy tam jest tak właśnie napisane ? Skąd taka informacja ?
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Jak długo mogą być przechowywane pieniążki na subkoncie, jest jakiś czas określony??
linka_ns napisał/a:
Do końca roku 2016 te z 2015.
Że niby do końca 2016 mam je spożytkować a jak nie to przepadają ? Nie czytałam niestety dokładnie ostatniej aktualizowanej umowy którą podpisywałam z fundacją, ale czy tam jest tak właśnie napisane ? Skąd taka informacja ?
ja co prawda mam subkonto w Słoneczku ale troszkę wystraszył mnie ten wpis ...aż w poniedziałek zadzwonię do nich i dopytam ..
Jakoś mi się w to wierzyć nie chce ,bo to by oznaczało ,ze fundacje zarabiają na niepełnosprawnych dzieciach i to w dośc niewybredny sposób ..
_________________ Dorota mama Oli 24 lat , Julci ur(27.02.2008)z zd i Krzysia ur.23.07.2010.
Czekajcie, czekajcie... To jak ja mam jeszcze sporo pieniążków z 2014 r na subkoncie i ich nie wykorzystam do końca tego roku, to co? A chciałam dorzucić do tych z 2015 i na 2 turnusy Pyśke wysłać... Bez sensu...
_________________ Ania-mama Madzi z zD-Pyzatego Aniołka, Paulinki z zD (13) i Jerzyka (9)
.............................................................................
"Gwiazdy są piękne, ponieważ na jednej z nich istnieje kwiat, którego nie widać. " A.de Saint-Exupery
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2015-11-08, 01:00
No dobrze. Ale jak ja mam pieniądze i z darowizny i z 1% to skąd wiem z czego mi ściągają jak rozliczam rachunki ?
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Pomogła: 1 raz Wiek: 47 Dołączyła: 30 Sie 2008 Posty: 3629 Skąd: Tychy
Wysłany: 2015-11-08, 09:18
Ja bym powiedziała, że na odwrót . U mnie wisi z DARCK jakieś 20 zł, ale rozliczenia schodzą z 1%, a to cały czas wisi ( mówimy o Fundacji ZzP). Może trzeba zaznaczyć, żeby ściągnęli z darck?
_________________ Beata mama Zuzi z ZD (27.08.2008), Bartusia (27.04.2004),Mateuszka (23.02.2011)
foteczki Zuzi Zakątek Zuzanki
Bo to nie chodzi o to ze do końca roku tylko w ciągu roku od wpłynięcia tak mi to kiedyś wytłumaczyli w ZzP . Ja zauważyłam że jak zbliża się ten czas to Oni sami ściągają.
Ale to było dawno i warto sprawdzić jak teraz to wygląda 😉
_________________ Monika mama Piotrusia z ZD (ur. 10.02.2007)
Piotrusiowi blog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum