Aniu też właśnie dzisiaj o tym pomyślałam . Coś te nasze drogi co raz bardziej się rozchodzą. Na wspólny wyjazd co raz mniej chętnych i do pisania na forum . A ja i tak każdego dnia zaczynam od sprawdzenie co tu słychać .
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17953 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-04-26, 11:42
Ja też Angela, ale życie jest, jakie jest. Idze oczy szwankują, więc nic dziwnego że nie wchodzi, no i każdy ma jakieś smuteczki co go mniej czy bardziej - obezwładniają .
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Wchodzę i czytam. Co napiszę coś w pracy, to zaraz mi ktoś przeszkodzi i jie zdąże wysłać. Przebrnę przez dwa wpisy i muszę gdzieś iść. A na telefonie mi ciężko pisać. Najgorzej, że kupiłam złe okulary. Znaczy ze złymi szkłami. Za dwa tygodnie może będę mądrzejsza.
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2024-04-26, 21:15
groszek napisał/a:
...no i każdy ma jakieś smuteczki co go mniej czy bardziej - obezwładniają .
No ja od dłuższego czasu tak mam....
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum