Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2023-08-27, 19:05
Ania, jak ich tak wszystkich będziesz wywoływać do tablicy, to więcej nawet nie zajrzą
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Ja po prostu Was lubię, pamiętam forum jeszcze z baardzo, baardzo dawnych czasów. Dinozaury jeszcze wtedy chodziły po Warszawie. A tak serio - forum ludzi, którzy są życzliwi, bo przecież to Was łączy, jest warte tego, żeby do niego wracać.
Aga_F
Ja po prostu Was lubię, pamiętam forum jeszcze z baardzo, baardzo dawnych czasów. Dinozaury jeszcze wtedy chodziły po Warszawie. A tak serio - forum ludzi, którzy są życzliwi, bo przecież to Was łączy, jest warte tego, żeby do niego wracać.
Aga_F
Miło Cię "usłyszeć". Wracał więc i pisz co u Ciebie
_________________ Maria, mama Krzysia z zD ur. 19.11.2013 r.
Dość często wpada tu i podczytuje Miriam86
Odezwij się proszę i napisz nam jak potoczyło się Twoje życie zawodowe ( o prywatnym też możesz ) Gdzie pracujesz? Czy masz kontakt z dziećmi z ZD? Jakie są Twoje doświadczenia? Jestem ciekawa i pewnie nie tylko ja
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum