Wysłany: 2017-01-06, 16:21 Lekarz Specjalista - Warszawa
Szukam dobrego kardiologia dzieciecego z doświadczeniem w postaci pacjent z zd.Kiedyś przyjmowała nas w Baby Clinic p.doktor z CZD niestety już nie mają tam kardiologia a my na kontrolę serducha musimy iść i zależy mi na możliwie szybkim terminie...
Witam,przez długi czas uczeszczalismy do okulisty na Nieklańską w Warszawie ale długi czas oczekiwania na wizytę i to czekanie pod gabinetem pognało nas do rejonu gdzie też przyjmuje dr z Niekłanskiej,inna.Niestety pani doktor upiera się że dopóki Michał nie bedzie w stanie czytać/nazywać tego o na tablicy to po samym bad.komputerowym okularów mu nie zapisze a wg mnie powinien miec okulary bo siada książki prawie czyta nosem.Może miał ktoś podobny problem kory już udało się rozwiązać.Może być prywatnie.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (33) żony Mateusza, Jacka Juniora (30) męża Oli, Łukasza (28) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży i Kazika :) oraz Józka i Zuzi
Pomogła: 15 razy Wiek: 58 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5663 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2017-01-07, 13:02
Nie, tylko odpłatnie.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (33) żony Mateusza, Jacka Juniora (30) męża Oli, Łukasza (28) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży i Kazika :) oraz Józka i Zuzi
No i trzeba trochę poczekać na wizytę, w sensie, że nie da się zapisać z dnia na dzień, ale warto. My z Krzysiem też chodzimy do dr Krawczyk i bardzo chwalimy sobie te wizyty.
_________________ Maria, mama Krzysia z zD ur. 19.11.2013 r.
Pomogła: 15 razy Wiek: 58 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5663 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2017-01-07, 16:31
Ale można też w każdy piątek dzwonić i pytać czy coś się nie zwolniło, bo pani doktor przyjmuje tylko w poniedziałki, a ludzie przyjeżdżają z całej Polski i czasem odwołują wizyty.
My chodzimy do dr Wichłacz-Piotrowskiej na echo serca synka. Przyjmuje prywatnie w BabkaMedica . Ja jestem bardzo zadowolona z opieki medycznej tej pani dr, z tym, że my raczej chodzimy teraz profilaktycznie.
Stowarzyszenie Rodziców i Przyjaciół Dzieci NiewidomychiSłabowidzących Tęcza
ul. Kopińska 6/10
02-321 Warszawa
tel. 22 822 03 44, 658 43 30
e-mail: tecza@idn.org.pl tecza@tecza.org
Alicja Krawczyk tez przyjmuje na Jagielionskiej 52
tel.22 619 69 34
Maks byl u niej na ostatniej wizycie kiedy w listopadzie konczyła współpracę z Luxmedem na Al.Stanow Zj.
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 36
Maciek i Kasia po 34
Marcin 31
Małgosia 29
Mateusz 25
Maksymilian 18 (17.06.2005)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum