Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sie 2010 Posty: 1981 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2018-11-15, 07:43 Kołderki obciążeniowe
Kochani rodzice w jaki sposób używacie kołderek obciążeniowych w ciągu nocy , czy kładziecie je bezpośrednio na dziecko czy najpierw zwykła kołderka a na nią obciążeniowa? bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam [/b]
_________________ Mama Monisi z ZD (ur.27.08.1999r) i Miłosza
Fotki Moni
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17569 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-11-15, 20:30
Ja nie używałam , ale z tego co
tu przeczytałam
wygląda na to, że zamawia sie kołdrę z ulubionym wzorem, i z ulubionego materiału i się pod nią śpi. Ponoć świetnie się pieerze, więc poszwa jest zbędna...
Kołdry Senso-Rex™nie są statystyczne, lecz wyjątkowe i zgodne z preferencjami i upodobaniami konkretnej osoby. Kołdry są obszywane wyszukanymi tkaninami, którym stawia się najwyższe wymagania. Są naturalne, przewiewne, miłe / akceptowalne w dotyku, niealergizujące i posiadają niezbędne certyfikaty. Ich kolory i wzory odpowiadają bieżącym trendom, a w przypadku kołder dziecięcych nawiązują do motywów i postaci z ulubionych bajek. Wypełnienie kołdry obciążeniowej Materiał służący do obciążenia kołdry jest równie ważny, jak tkanina na zewnątrz. W kołdrach Senso-Rex™ stosowane jest wypełnienie z mikro-kulek szklanych o równej i bezpiecznej dla użytkownika średnicy. Obciążenie jest
rozmieszczane w kołdrze równomiernie na całej powierzchni, tak by ciało było obciążone w każdym miejscu w takim samym stopniu. Stosowany materiał jest antyalergiczny, nadaje się do prania ręcznego lub czyszczenia chemicznego.
Kładę bezpośrednio na dziecko, syn zasypia pod kołderką obciążeniową i śpi 2- 3 godziny, po tym czasie wymieniam na zwykłą. Jeszcze nie odważyłam się zostawić jej na całą noc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum