Miałam awizo po powrocie . Odebrałam właśnie z poczty - zawiadomienie o zajęciu wynagrodzenia za prace pani Z.
No szok poprostu …. A straciłam już nadzieje
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Jeszcze nie happy end, ale jest światełko w tunelu Otwierając pismo od komornika, bylam pewna, ze to zakończenie sprawy bez sukcesu…
Puki co wiadomo, ze Pani ma źródło dochodu, które komornik może zająć . Zostaje tylko pytanie jak tam długo popracuje i ile jest innych osób oprócz mnie … Mogą jej odciągnąć z pensji tylko taka kwote, żeby zostało 3tys brutto.
( odsetki i dodatkowe koszty tez są doliczone )
_________________ Sylwia - mama Wiktora (ur.21.02.2006) i Igorka z zD (ur.05.08.2009)
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17968 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-08-10, 18:03
Tak naprawdę to dziwi mnie takie uciekanie od zobowiązań. Bo przecież jak już sąd wkracza to nie są żarty. A można było tego uniknąć i zapłacić od razu i bez odsetków i bez smrodku, który za taką osobą się ciągnie....
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum