Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2011-06-29, 10:13
kacha_wawa napisał/a:
Aniu wchodzisz do albumu zdjęć i po prawej stronie masz opcję: udostępnianie. Klikasz tam i wysyłasz zaproszenie do obejrzenia zdjęć pod wybrany adres mailowy
Ale który adres ? Pogubiłam się totalnie
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Zbieram się i zebrać nie mogę.
To był mój najfajniejszy turnus jadownicki. Fajowe dzieciaki, cudni rodzice, aż się wierzyć nie chce że przez dwa tygodnie żadnych zgrzytów, konfliktów
No, Igi nie było, mnie, Elki, Alicji
_________________ Kajetan z zD - 8 lat, Mikołaj lat 10 i ja - Karolina
www.niezłyjazz.pl
Pomogła: 35 razy Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 8813
Wysłany: 2011-06-29, 14:43
_________________ BaHa mama Antka
Wysłany: 2011-06-29, 16:50
Ale ja chcę na forum, w tym właśnie wątku.
_________________ Anka - mama PIOTRKA (14.04.2008), Ani (34) żony Mateusza, Jacka Juniora (31) męża Oli, Łukasza (29) i babcia Franka, Staśka, Stefana, Róży, Kazika i Felka :) oraz Józka i Zuzi
Aaaa, no to jak wejdziesz do albumu wystarczy, że zaznaczysz link do niego, klikniesz prawym klawiszem myszki, wciśniesz kopiuj i tutaj wkleisz wciskając przycisk URL przy pisaniu posta
_________________ Mama Olisia z ZD (03.12.2007), Jessiczki (31.01.2010), Laury (18.09.2011) i Trójki w innym wymiarze
Mam wielką nadzieję że za rok i my się tam pokażemy no i poznamy nie tylko przez komputer. Już nie mogę się doczekać. A kto brał udział w zabawach w kisielu? B o jeśli mamy to rzeczywiście atrakcje niesamowite
Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 5868 Skąd: Chylice/Piaseczno
Wysłany: 2011-06-29, 19:32
No, nareszcie mi się udało (dzieki Kasi i mojemu synowi )
Nasze Jadowniki 2011
Na początku folderu wkleiły sie zdjęcia z naszej warszawskiej hipoterapii.
Wspomnienie z turnusu ...
Inny niż poprzedni, bo z innym bagażem emocjonalnym jechałam. Za dużo się wydarzyło i jakoś nie miałam nastroju. Przyznaję, że przez chwilę myślałam, żeby zrezygnować i zostać w domu.
Ale nie żałuję, że pojechaliśmy. Piotrek oczywiście zakochany w koniach - pani Dorota jak zwykle świetnie prowadzi zajęcia. Pani Marta od rehabilitacji ruchowej powiedziała, że Piotrek bardzo się zmienił od października - na plus pod każdym względem. I nie tylko doskonale sobie radziła z moim "wiercidupką", ale też dzięki niej miałam czas dla siebie.
Terapia zajęciowa, tak jak już dziewczyny pisały, zupełnie inna. Bardziej indywidualna, dostosowana do dziecka. No i zajęcia popołudniowe (choć nie we wszystkich uczestniczyliśmy, bo Piotrek nie lubi np. głośnej muzyki) bardzo fajne. Nie sądziłam, że mój syn tak dobrze będzie się bawił w kisielu Bardzo dziękuję wszystkim paniom za opiekę nad moim czarusiem
Towarzystwo... SUPER. Żałuje tylko, że nie zawsze się z Wami integrowałam. I tradycyjnie przepraszam za mój słowotok
Mój małżonek po opowieściach i oglądaniu zdjęć stwierdził, że właściwie, to on może jeździć z Piotrkiem... Niedoczekanie jego Zwłaszcza, jakby miał być takim rodzynkiem jak Krzysiek . Możemy najwyżej razem pojechać. A co. Ja się mniej nabiegam i będę miała więcej siły na wieczory integracyjne
Bardzo Wam wszystkim dziękuję.
dla Doroty i Ani za wspólne mieszkanie. Mam nadzieję, że nie zmęczylismy Was sobą
Pomogła: 35 razy Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 8813
Wysłany: 2011-06-29, 19:37
Ania, ale na tej stronie nic nie ma
Wyświetla się tylko to:
"Galeria publiczna użytkownika anna kowalska Albumy (0)
Ten użytkownik nie ma żadnych publicznych albumów.
anna kowalska
zdjęcia"
_________________ BaHa mama Antka
Wysłany: 2011-06-29, 19:41
Zaraz to sprawdzę, bo mnie się pokazuje, ale to o niczym nie świadczy.
Coś sknociłam. Cierpliwości. Zaraz mój syn to naprawi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum