My akurat jestesmy umówieni na 12:30 i mamy spory kawałek drogi ... bo ok 180km. Ale tu można zrobić badania najszybciej, bo gdzie bym nie dzwoniła to czeka się około pół roku.
_________________ Kalina mama Klaudii (2004r) i Miłoszka z zD (20.07.2008r)
To ja podam jeszcze jedną poradnię genetyczną, bo mimo że do Bydgoszczy mam tylko 17km. to w jak zadzwoniła do Poznania to pani przyjęła nas prawie z dnie na dzień .Powiedziała, że dla takich maluszków zawsze znajdzie jakąś wolną datę, mimo terminów na kilka miesięcy
Centrum Genetyki Medycznej
ul.Grudzieniec 4
60-601 Poznań
tel.(061)852-73-32
To mój pierwszy post na tym forum. Póki oi bedę cichutko poznawała jego tajniki. jestem ciocią małego maluszka....Ale o tym później, pewnie w innym miejscu. Hubert urodził się 26 wrzesnia, termin badań w Gdańsku to połowa lutego....
Ech
W Lublinie od wiosny 2016 r. nie ma poradni w DSK na ul. Gębali (wcześniej Chodźki). , a przynajmniej nie było szans na skorzystanie z niej w sierpniu, bo nie pracował u nich żaden genetyk.
My po wielkich trudach dowiedzieliśmy się, że możemy skorzystać z poradni w Laboratorium Badań Genetycznych, ul. Dobrzańskiego 7. Tel. 728 994 605 i 81 476 1845. Rejestracja telefoniczna. Wykonują też badania genetyczne na NFZ (u dzieci niestety dopiero po skończeniu 3 miesięcy).
_________________ mama córeczki (ur. 2016 r.) z mozaiką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum