Oj, coś u mnie z przepływem informacji ostatnio ciężko.
W najbliższy weekend, 21 i 22 września na terenie OW SKALNIK w Borowicach odbędzie się 20 Integracyjny Piknik naszego Stowarzyszenia pod hasłem "Pieczenie ziemniaka".
Stałe atrakcje, ognisko, grill, animacje dla dzieci, ciężkie motocykle, goście, wieczorna dyskoteka dla wszystkich, a przede wszystkim mnóstwo wspaniałej zabawy.
Jest możliwość noclegu z soboty na niedzielę dla chcących zostać na drugi dzień na miejscu.
Przepraszam, że tak późno przekazuję wiadomość, ale do ostatniej chwili nie miałem potwierdzenia terminu.
W niedzielę, 9 lutego 2014 roku o godz. 12:00
w gościnnych wnętrzach
Miejskiego Integracyjnego Przedszkola nr 14
w Jeleniej Górze przy ul. Junaków 2 odbędzie się
Ósmy Kostiumowy Bal Karnawałowy
Jeleniogórskiego Stowarzyszenia Rodzin i Przyjaciół
Dzieci z Zespołem Downa.
Zapraszamy do wspólnej zabawy, przygotowane są różne balowe atrakcje.
Przebrania, nie tylko dzieci, wskazane, mile widziane też domowe wypieki i inne smakołyki.
Na miejscu będziemy już od 11:00.
UWAGA!
Z uwagi na to, że Bal będzie prowadzony prosimy o punktualne,
a nawet nieco wcześniejsze przybycie!
Na stronach zaprzyjaźnionego z nami portalu 24jgora.pl zamieszczona jest już duża fotorelacja z naszego Balu.
Można poczytać, obejrzeć filmik i ponad 100 zdjęć.
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
Będziemy z Jagą w Waszych okolicach, więc zobaczyć się ze wszystkimi musimy koniecznie
_________________ Od osoby z zespołem Downa nie warto odwracać głowy.
Gdy człowiek spojrzy w jego oczy,może w nich ujrzeć świat,w którym każdy chciałby żyć...
W dniach 20 i 21 września 2014 roku na terenie OW SKALNIK i OW ŁOKIETEK w Borowicach odbędzie się XXII Integracyjny Piknik rodzin dzieci z zespołem Downa pod hasłem „Pieczenie ziemniaka”.
Impreza dofinansowana w 60% ze środków PFRON oraz wspierana przez osoby i podmioty gospodarcze z regionu jeleniogórskiego.
Przewidujemy szereg atrakcji i niespodzianek. Większa część spotkania odbędzie się w plenerze, planujemy ognisko, pieczenie ziemniaka, grill, gry, konkursy i zabawy sportowe, muzyczne i rysunkowe. Swoją obecność tradycyjnie zapowiedzieli motocykliści, będą także zaproszeni goście. Po raz kolejny przebieg pierwszego dnia spotkania koordynować będą wspaniali ludzie z Teatru „Mała Bajeczka” specjalizujący się w organizacji imprez dla dzieci i nie tylko. Tym razem borowicka polana zamieni się w wioskę Smerfów.
Osoby zainteresowane rezerwacją noclegów w OW SKALNIK proszone są o kontakt mailowy lub telefoniczny na numer 607 587 103 do dnia 16 września 2014 r.
Proszę koniecznie o informacje odnośnie uczestnictwa w pikniku (ile osób dorosłych oraz ile dzieci) i korzystania z noclegu do godz. 12:00 16 września 2014 r.
Startujemy w sobotę, 20 września o godz. 11:00 bez względu na pogodę.
Pomogła: 14 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 17569 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-09, 19:16
Wedle życzenia Januszu!
Numer poprawiony.
To zaszalejecie na tej imprezie.Zawsze żałuję, że tak daleko do Was, bo na pewno byśmy przyjechali przynajmniej raz!
Udanej zabawy
_________________ Dzieci groOszkòw
Marysia 37
Maciek i Kasia po 35
Marcin 32
Małgosia 30
Mateusz 26
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum